Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szídják azokat akik nem jutnak nőhöz? Én szeretem a nőket , de 28 évem alatt nem sikerült szexelnem. Megértem , hogy van itt az oldalon mondjuk 4 ember aki haragszik a nőkre és mocskos a szája, de szerintem a szüzek 95%-a nem ilyen.
Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 09:22
1/11 anonim válasza:
Senki nem azokat szidja, aki nem jut Nőhöz. Azokat szidom, aki emiatt a Nőket okolja
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2021. okt. 17. 09:26
3/11 anonim válasza:
Ez nem pokemonlabda, hogy hozzájutsz, meg megszerzed...
4/11 A kérdező kommentje:
Hanem?
2021. okt. 17. 09:35
5/11 A kérdező kommentje:
Ha én átadom magam a másik miért ne adna magát?
2021. okt. 17. 09:39
6/11 anonim válasza:
Nekem 17 eves korom ota minden barátomnak Mellettem lett vagy alkalmija vagy masik noje es szakitas.
Hogy letezhet az hogy itt meg CSAK azt olvasom egyfolytában hogy balf.szok a pasik és soha nincs nőjük es kizarolag az en szivok mindig a barataimmal??
7/11 anonim válasza:
"Ha én átadom magam a másik miért ne adna magát?"
Ezt fejtsd már ki légyszi!
8/11 A kérdező kommentje:
Egy párkapcsolatban az ember magát adja a másiknak , nem?
Nem tom nem volt még kapcsolatom😅
2021. okt. 17. 10:15
9/11 anonim válasza:
Engem nem érdekel, azokat szidom, akik egyértelműen nőgyűlölők, süt a kérdéskükből, hogy a másik nemet okolják mindenért is.
10/11 anonim válasza:
Én kedvelem a nőket, mindig is jobban kijöttem velük.
Viszont mindenkit gyűlölök, aki férfigyűlölő vagy nőgyűlölő nézeteket vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!