Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedéskor viber, messenger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor viber, messenger, insta melyik ad több bizalomra okot iranyomba? Arra gondolok, hogy melyik személyesebb? És melyiket tartjátok csak tucatismerkedős platformnak?

Figyelt kérdés
dec. 31. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, én vagyok túl öreg, de ha vki az instáját adja meg, nekem az az első gondolatom, hogy követőket akar vagy le akarja rázni a másikat. A másik kettő oké. Mondjuk nekem ezek nem ismerkedős platformok, hanem ismerkedés utáni kapcsolattartó platformok (attól hülyét kapok, ha messengeren írkál nekem vmi vadidegen ismeretlen fazon, aki az ismerősöm ismerősének az ismerőse, csak mert "jól nézel ki, ismiznék").
dec. 31. 17:48
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyik se hiszen nem a platform dönti el hogy együtt leszünk-e hanem mi ketten.
dec. 31. 17:49
 3/12 A kérdező kommentje:
1# félreirtam, ismerkedős utáni kapcsolattartó pla6formra gondoltam igen
dec. 31. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Te hol élsz kérdező? Tök mindegy merre ír neked. Nem a szociális médiától függ, hogy mennyire személyes, bizalmas a beszélgetés menete. Egyszerűen vagy kialakul az érzés vagy se. Írhat ő neked kézzel írott levelet is, vagy felhívhat naponta, videóchatre kerülhet sor, de ha egyikőtök, vagy mindketten nem érzi, hogy van értelme tovább folytatni akkor hiába találkoztok ti személyesen is többször.
dec. 31. 17:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A kézzel írt, postai levelet preferálom.
dec. 31. 18:08
 6/12 anonim ***** válasza:

5 🤣 Szakadok...

Írj nekem is kérlek, máris adom a címem. Februárban várhatod a válaszom!

dec. 31. 18:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik tucatismerkedős, szóval ebből ne vonj le semmi mérvadót.
dec. 31. 18:45
 8/12 anonim ***** válasza:
#6 na de milyen kapcsolat lenne abból? Legalább az elsőbbségit fizesd ki!
dec. 31. 18:46
 9/12 anonim ***** válasza:

6

:D

Mindenestre nem kapkodnánk el a dolgokat. :D

dec. 31. 18:46
 10/12 anonim ***** válasza:

9

Ez az.

Türelem rózsát terem. De ajánlva is feladom, ne ezen múljon.

dec. 31. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!