Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy egy nő ismerősöm mindig azután oszt meg "story"-t magáról(többnyire csábos selfiek) amikor én is kiteszek egyet?
Viccen kívül, ez már kb. a 7-8. alkalom, hogy pontosan az enyém után 1-2 órával...Ezeken az említett story-kon kívül nagyon ritkán szokott posztolni. Munkatársak vagyunk. Nekem van barátnőm, ő szingli. Volt hogy már dumálgattunk neten is melón kívül.
Mi vesz rá egy nőt ilyesmire? Ennyire figyelemhiányos lehet?
Mi az oka?
Az idióta férfiegó. A férfiakat erre nevelik, a nőket meg az önbizalomhiányra, a kényszeres szépítkezésre, meg arra, hogy pl. kussolni kell arról, hogy ha el akarnak köteleződni, és szépen lassan kell adagolni, különben "elijesztik" a férfit.
A férfiegó néha olyan szintre fajul el, mint amikor a skizofrén betegek azt hiszik, meg vannak róla győződve, hogy a TV-ből hozzá beszélnek, neki üzengetnek bizonyos entitások.
Na, ilyen a kérdező fajtája is.
Én is találkoztam már ilyennel, azt hitte, mindenféle dolgot miatta csinálok, utánozom, neki posztolok, tetszeni akarok, ezerféle jelet adok neki. Közben lesz.artam.
Nekem a volt legjobb barátnőm csinálta ezt, miután végérvényesen összevesztünk. Még abban a korszakunkban voltunk, amikor jelölgettünk a képeinken boldog-boldogtalant, mert az volt a menő, meg úgy minél többen likeolták, szóltak hozzá.
kitettem egy képet, ő gyorsan kitett egyet. És ez így ment nagyon sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!