Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy egy nő ismerősöm mindig azután oszt meg "story"-t magáról(többnyire csábos selfiek) amikor én is kiteszek egyet?

Figyelt kérdés

Viccen kívül, ez már kb. a 7-8. alkalom, hogy pontosan az enyém után 1-2 órával...Ezeken az említett story-kon kívül nagyon ritkán szokott posztolni. Munkatársak vagyunk. Nekem van barátnőm, ő szingli. Volt hogy már dumálgattunk neten is melón kívül.

Mi vesz rá egy nőt ilyesmire? Ennyire figyelemhiányos lehet?

2023. jún. 10. 12:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Az a legszomorúbb, hogy a párod mellett ez ennyire érdekel és más nőket nézel.

Szánalmas vagy.. :)

2023. jún. 10. 16:26
 12/18 A kérdező kommentje:

Én vagyok szánalmas amikor ő tesz ki akkor sztorikat amikor én? Amúgy meg szinte soha??? Hahahaha

Ráadásul elárulom, kb 2-3 hetente rakok ki egyetlen sztorit nem naponta. És ő is 90%-ban rögtön az enyém után. Na így mi a helyzet? :D

Jöttök itt azzal ki figyel kit, de mint mondtam 7-8 alkalom már elég feltűnő.

Szóval ítélkezés helyett hasznos választ is adhattatok volna. Tisztelet a kivételnek.

2023. jún. 10. 17:07
 13/18 anonim ***** válasza:
13. Nem talált, csak szeretnéd. :)
2023. jún. 10. 17:44
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Tetelezzuk fel, hogy igy van. Es akkor mi van? Mit akarna ezzel elerni? Hogy majd ettol beleszeretsz? Teljesen ertelmetlen az egesz.
2023. jún. 10. 19:11
 15/18 A kérdező kommentje:

14

Hát ezaz. Fogalmam sincs. Beszélőviszonyban vagyunk, mert kollégák vagyunk. De ez egy nagyobb cég.

Meg hát ha az enyémektől eltérő időszakban posztolna is ugyan úgy megnézném őket. Néha még lájkoltam is. De hát maradt máig az életem során 10-15 nő akikkel jóba vagyunk és lajkolom néha a posztjaikat, de attól még nem nyomulok beszélgetésekben. Meg nem szivecskézek...

2023. jún. 10. 19:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezert folosleges ezen porogni.
2023. jún. 10. 19:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet nem követ folyamatosan, csak néha, és erre van viszontválasza? Nem tudom...
2023. jún. 10. 22:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmi osszefugges nincs.
2023. jún. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!