Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exeim nézegetik az insta storyjaimat, szerintetek miért?
Bevallom, néha-néha rálesek, bár úgyse posztol soha semmit :D Nem érzek iránta már semmit, sőt, örülök hogy szakítottam.
Szimpla kíváncsiság, mert azért mégis része volt az életemnek. Beszélgetni nem akarok vele, csak ránézek, hogy jól megy-e a sora.
Mert követ Instán...
Én is végigpörgetem az instasztorikat, nem ellenőrzöm, hogy kiét nézem és kiét nem. Semmi nincs mögötte.
3-as
Írtam, hogy nem követ egyikőjük sem!
4
Oh, my bad.
Akkor viszont csak kíváncsiskodnak, gondolom... Az mindenestre fura, hogy vállalják.
Igeen nekem is az a durva, hogy saját profillal néznek :D
Bàr valószínű a férfiak egyszerűbbek ilyen szemszögből és nem foglalkoznak vele, lehet azt gondoljak nem is veszem észre
1-es
Jesszus, nem gyenge..Az egyikükkel én szakítottam, a másiknál viszont ő dobott engem... :D
Én is gondolkodtam, de mondom had nézegessenek csak.
Hízlalja az egódat, mi?
Storyt kitenni, aztán lesni, hogy ki nézi meg, mindezt tíz év boldog házasságban, ejh.
Na de azért csak izgatja a fantáziádat, ha még ide is kiírtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!