Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exeim nézegetik az insta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exeim nézegetik az insta storyjaimat, szerintetek miért?

Figyelt kérdés
2 exem van és mindkettő nézegeti az insta sotryjaimat, úgy, hogy egyikőjük sem követ. Tehàt minden alkalommal rá kell keresniük a profilomra és úgy megnézni. Elég régi sztorik, 10 éve vagyok együtt a férjemmel. Félre értés ne essék, nem őket nézegetem de mindig át szoktam futni azért, hogy kik nézik meg. Szerintetek ez miért lehet, ti is rá szoktatok nézni az exeitekre?

2024. márc. 25. 15:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is szoktam nézegetni, mert kíváncsi vagyok, vagy épp unatkozom. Sokat szerintem ne gondolj bele
2024. márc. 25. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!