Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállalsz gyereket?
-Fontosabb az én életem
-Nem szeretem a gyerekeket
-Nem bízom egy nőben sem
-Éghajlatváltozás
-Digitalizáció
-AI
-Emberek elkorcsosulása
-Szemét élelmiszer
#1 leírta az én válaszom. Nem vágyok rá, soha nem is vágytam. Nem látom magam terhesen, vagy anyaként. Sosem szerepelt a terveim között. Amiket te írtál:
-nem szeretem a gyerekeket, vagy inkább pontosabban nem találom velük a közös hangot. Nem foglalkoztatnak, én sem tudom őket szórakoztatni.
-a párkapcsolatom azért (is) megfelelő, mert ő is így gondolkozik
-az anyagiak is egy ok. Nagyon költséges plusz egy ember, és hatalmas felelősség, hogy mindene meglegyen.
-eü és oktatás dologgal egyet értek, generációk kellenek majd, mire ez rendbe jön
-a klímaváltozás is stimmel, úgy általaban a környezetünk állapota, minden egyben. Hozzá tenném a háborúkat is.
Plusz:
-hatalmas felelősség, és sok nyűg
-és hatalmas egészségügyi kockázat is
-türelmetlen vagyok
-a függetlenségem fontos nekem, nem bírnék egy ekkora megkötést
Sok oka van tobek kozt
Depresszios vagyok eletkedvem nincs nem hogy gyereket nevelni
Nincs megfelelo kapcsolatom hozza
Nem tudnek szules utan visszamenni dolgozni, nem lenne aki vigyazzon a gyerekre
Nem akarnam hogy a gyerekem is szenvedjen, mert benne vqn a pakliba hogy neki se lesz rozsas elete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!