Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből érezted hogy nem biztos hogy vele vállalsz gyereket?
Rettegett mindentől, ami felelősséggel, kötöttséggel járt, és sokszor engem is a háttérbe szorított a haverjaival szemben. Az is szúrta a szemét, hogy van egy kutyám akiről gondoskodtam, pénzt költöttem rá, és őt is figyelembe kellett vennem, ha programot szerveztünk, mert nem eteti és sétáltatja meg saját magát.
Sokszor hallgattam, hogy a "gyerek az más!", de én meg annyira nem akarok gyereket, hogy aztán a nyakamon maradjon, ha a szavak helyett mégis a tettek beszélnek. Szóval csak az ő kedvéért mentem volna bele, de a viselkedése alapján túl nagy volt a kockázat arra, hogy rájön nem is akkora buli a hányós-taknyos-szaros-bőgő gyerek, vége a szabad -gondolok egyet és iszok a haverokkal- napoknak, én meg egyedülálló anya maradjak egy gyerekkel, akit ráadásul ő erőltetett.
Külön akarta tenni a félhavi fizuját magának meg az anyjának es igy akart gyereket, az utodnak meg babakötvénybe se akart volna tenni mert minek.
Az anyja meg arrol győzködte hogy a csaladdal egy nő csak lehuzza a fiát..
Egyszer megkérdeztem ugyan tőle azt hogy a sajat (leendő)családodtol/gyerekedtől miért félted a pénzt (ő keresett akkor 300 at en 150 et)erre kikiáltott aranyásonak, ami hagyján is, de még ezek után is gyereket akart, és sértette hogy én nem, és védekezem és nem engedem.
*De ez mellett szépen milliokat gyujtottek volna az anyjával maguknak
Én meg megkoszontem a lehetoséget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!