Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállalsz gyereket?
Mert:
- Közegészségügy
- Közbiztonság (egyre nagyobb a baj)
- Gazdasági helyzet
- Politikai helyzet
- Környezetvédelmi helyzet
- Közoktatás
- Lakosság mentális állapota és szellemi igényessége (roncstársadalom) romokban.
Ezt 50 év alatt sem lehet helyrehozni.
Illetve, nekem a 30 év körüli intelligens, kedves, aranyos, többféle szellemi igényekkel rendelkező nő jön be, de sajnos ritkaság napjainkban, aki nem akar gyereket.
Mert a szerelem fontosabb, mint egy gyerek. Nem akarom, hogy tönkretegye a kapcsolatom.
Sosem vágytam rá. Nem kell az a fajta felelősség, nyűg, kiadás.
Egyetértek az 1-gyel. Nem értem, miért nem lehetett odaírni, hogy mert nem akar.
Annyira benne van az emberekben ez a reprodukciós hajlam, hogy el se tudják képzelni, hogy van, akit ez egyáltalán nem érdekel, kicsit sem hoz lázba. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg szörnyű anya lennék. De szerencsére nem is gondolkodtam soha azon, hogy szülnöm kellene.
Egyébként pedig nem csak Magyarország, az egész világ helyzete siralmas (nem csak a klímaváltozásra gondolok...), amúgy sem akarnék ide gyereket.
32/N
"Annyira benne van az emberekben ez a reprodukciós hajlam"
Persze, mivel a fajfenntartás minden bolygón élő élőlény a dnsébe van kódolva kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!