Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor vállalsz gyereket?...

Mikor vállalsz gyereket? Melyik az elfogadott?

Figyelt kérdés

Házasság után vállalunk gyereket

Házasság előtt vállalok gyereket, a templomba tele pocakkal esküdök meg a férjemmel.

Mi annak az oka, hogy valaki házasság előtt vállal gyereket?

Régen úgy volt, hogy házasodnak a párok utána vállalnak gyereket (Ez régen így volt) most is így van, viszont van kivétel ezalól. Történetesen mind húszonéves korosztálynál tapasztaltam. Nem mindenkinél, de ismerek párat.

2022. szept. 17. 01:53
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
67%
Hát nem tudom, gondolom ez mindenkinél más. Mi előbb házasodtunk ( szeptemberben ) és akkor kezdtük el a baba projektet. Decemberben derült ki hogy sikerült és augusztus végén szültem. Az esküvőkor voltam 24 éves a férjem pedig 31. Most 26 vagyok és az ismerősi körömnél nagyon változó hogy ki mikor vállal. Amúgy szerintem ez azért van mert nem mindenkinek fontos a házasság. Kis esküvőnk volt, de nem bánom mert számomra ez csak egy darab papír. Férjemnek fontos volt. Szeretek a felesége lenni, de nem hiszem hogy egy gyűrű határozza meg a kapcsolatot.
2022. szept. 17. 02:08
 2/35 anonim ***** válasza:
63%
Anyám nagy pocakkal esküdött.
2022. szept. 17. 02:08
 3/35 anonim ***** válasza:
70%

Az 1-es vagyok .

Azt elfelejtettem hogy számomra mindkettő elfogadott.

2022. szept. 17. 02:10
 4/35 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. szept. 17. 02:16
 5/35 anonim ***** válasza:
35%

Mert sokan csak a gyerek meg a támogatás miatt kénytelenek összeházasodni.

Mi pl.soha nem házasodtunk meg.

2022. szept. 17. 02:49
 6/35 anonim ***** válasza:
70%

Pár honaposan esküdtem, az oka a kovid és külföldi élet volt. Hiába közel 2 éve voltam már el jegyezve, a vírusra való tekintettel lehetetlen volt az esküvőt megszervezni, pláne hogy a sok eltolt esküvő miatt se helyszín se időpont nem volt. Aztán kiderült, hogy úton a kis szerelmük, és mivel itt sokkal bonyolultabb a név adás a babának (vezetéknév) ezért konzul segítségével megtartottuk a pici polgári esküvőnk itt külföldön.

Amilyen szolid volt, annyira szép is.

2022. szept. 17. 03:47
 7/35 anonim ***** válasza:
87%

Az esküvő napján lett pozitív a tesztem.

A gyerek megvárta :)

2022. szept. 17. 04:19
 8/35 anonim ***** válasza:
63%

Mind a kettő elfogadott. Tudod, hogy 2022-t írunk?

Miért vállalnak házasság nélkül? Mert nem tartják fontosnak a házasságot. Sok szempontból nem is az. Amilyen szempontból pedig jobb (gyorsabb ügyintézés, tisztább jogviszony), azok a szempontok nem mindenkinek számítanak.

2022. szept. 17. 04:40
 9/35 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként én/mi akartunk házasságot, nagy esküvőt viszont nem. Se hosszas tervezgetést.

Szeptemberben eljegyeztük egymást -csak kettesben nulla felhajtással, nulla külső kommunikációval, megrendeltük a jegygyűrűket, december elején megérkeztek, meg is ünnepeltük ("jöhet a baba!"), szilveszterkor pozitívat is teszteltem, egyből összejött, januárban esküdtünk.

Külső szemlélő számára biztos úgy tűnt, hogy csak a gyerek miatt, de hamarabb volt a szándék. Nem magyarázkodtunk.

2022. szept. 17. 04:49
 10/35 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem mindkettő elfogadott. Mi úgy esküdtünk, hogy a legnagyobb gyermekünk már majdnem másfél éves volt. Így jött ki a lépés.
2022. szept. 17. 06:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!