Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért döntöttél úgy, hogy nem...

Miért döntöttél úgy, hogy nem vállalsz gyereket?

Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 21:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%

Mert nem akarok terhes lenni

Mert nem akarok szülni

Mert nem akarok vagyonokat költeni babakelengyére

Mert nem akarok szoptatni

Mert nem akarok tápszerrel etetni

Mert nem akarok büfiztetni

Mert nem akarok ringatni

Mert nem akarok pelenkázni

Mert kerek perec nem akarok semmit csinálni egy gyerekkel. Abszolút nincs kedvem hozzá.

Sokáig játszottam a gondolattal, és igen, elméletben jó lenne ha lenne, de a gyakorlat... nem akarok hosszú évekig szenvedni.

2020. nov. 9. 21:50
 2/18 anonim ***** válasza:
18%
Honnan veszed, hogy szenvedés?
2020. nov. 9. 22:08
 3/18 anonim ***** válasza:
65%
Ugyanaz mint az első. Szeretném a megkeresett kevéske pénzemen élvezni az életemet. Egy gyerek akkora stresszt okozna hogy ötven évesen elpatkolnék.
2020. nov. 9. 22:09
 4/18 anonim ***** válasza:
49%
Nem akarok szülni. Azért gyereket szeretnék, szóval majd lehet örökbefogadnék, ha lesz rá lehetőség. De számomra ez a szülés dolog a halállal egyenlő. Ki sem bírnám, ott halnék meg az asztalon szét szakadva alul, véresen. Amúgy is alacsonyabb a fájdalom küszöböm, mint másoknak és nagyon gyenge vagyok fizikailag is, lelkileg is. Nekem nem hiányzik az élmény, viszont sok árva gyerek van, akiknek normális családra van szüksége.
2020. nov. 9. 22:14
 5/18 anonim ***** válasza:
44%
Hogy jön ez a kérdés a gyerekvállalás kategóriához már nem azért?
2020. nov. 9. 22:22
 6/18 anonim ***** válasza:
19%

5# ?

Te tudsz olvasni egyébként? :D

2020. nov. 9. 22:25
 7/18 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem tud olvasni az 5.

Ez a gyerekvállalás, nevelés kategória, nem a gyerek nem vállalás, és nevelés.

Nem baj ha ide vetődnek a gyerekmentesek, de azért nem ez a célközönsége a kérsésének.

Netto butaság itt megkérdezni.

2020. nov. 9. 23:25
 8/18 A kérdező kommentje:

Egyébként igaza van az 5. válaszolónak. Rengeteg gyerektelen, sőt, gyerekellenes van ebben a kategóriában, van hogy a válaszokban is beismerik, van, hogy csak privát üzenetekből derül ki.

Amivel semmi baj nem lenne amúgy, de ők full azt hiszik hogy jobban értenek a gyerekneveléshez mint egy anyuka, és úgy, olyan paraszt módon ítélkeznek hogy az már egy kívülállónak is fáj.

2020. nov. 9. 23:55
 9/18 anonim ***** válasza:
77%

Mert nem hiànyzik az életemből.

Elvenné a szabadsàgomat, az életemet.

Igen, "gyerekmentes vagyok" tudatosan, köszi hogy nem baj ha idetévedek.

Ettől nem tartom magam rosszabbnak, afrikai gyerekeket tàmogatok. Sajàt nem kell.

De hol kellene ezt kérdezni?

A főzős vagy az àllatos kategóriàban?

2020. nov. 10. 01:25
 10/18 anonim ***** válasza:
30%

Egyéb kérdések kategóriáról nem hallottál?

Most itt azokról fogok írni, akik nem is akarnak gyereket, nem akik még most próbálkoznak.

És nem, nem baj ha idetévedsz, nem kell gúnyolódni, csak nem veszitek észre, hogy mennyire szürréalis ez.

Mintha vegánként odamennék egy steak étterembe és panaszkodnék a húsevés ártalmairól, meg hogy mennyire tönkre teszik az életüket, de ez még nem minden, más asztalhoz is odamennék és arról zagyválnék, hogy kell helyesen sütni a file mignont.

Csak fura, nekem lenne jobb dolgom gyerekmentesen, mint okoskodni a gyereket vállalóknak. Az anyósülésről pofázás az megy sokszor. És ha nagy részüket ennyire kirázza a hideg a kölköktől, akkor minek fordítabak a szapulásukra ennyi időt? Így hitelét veszti a válaszok nagy része, mert nem tapasztalatból ered, hanem elképzelésből.

2020. nov. 10. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!