Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért döntöttél úgy, hogy nem...

Miért döntöttél úgy, hogy nem vállalsz gyereket?

Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 21:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%
Emberek kategóriába tökéletesen beleillik. Itt olyan kérdések vannak, amik teherbeesessel, gyerekekkel kapcsolatosak, no offense, de rohadt unalmas még itt is ezeket a kérdéseket olvasni... 5 voltam, és ja, tudok olvasni.
2020. nov. 10. 06:23
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Mert családi okok miatt nem tudom elhagyni Magyarországot. Márpedig én ilyen primitív országba nem szülök.
2020. nov. 10. 08:59
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Rosszul vagyok a gondolattól vagy valaki engem anyának szólítson.
2020. nov. 10. 10:06
 14/18 anonim ***** válasza:
31%

Elképesztő, hogy itt lurkolnak a gyerekmentesek és ahogy jön egy olyan riposzt, ami megkérdőjelezi egy ilyen kérdés létjogosultságát egy olyan kategóriában, ahol szülésről, szoptatásról meg nevelésről vannak kérdések, azonnal lepontozzák 🤷‍♀️😅

Vágjátok, hogy ez a gyerekvállalás kategória és nem a gyerekNEMvállalás? Aki ebbe a kategóriába jár kérdéseket olvasni vagy tanácsot kérni, az nem kíváncsi erre. Ne szüljetek gyereket, rendben, értjük, nincs vele baj, de ne kelljen már még itt is ezt olvasni. Na dobjátok a nullákat erre is, kész.... 😄

2020. nov. 10. 10:39
 15/18 anonim ***** válasza:
35%
Off, de... a Fogyókúra topikban is megkérdeznétek, hogy "Ti miért nem akartok fogyni"? Vagy Társkeresésben, hogy "Szerintetek miért jobb annak, aki egyedül van"? :D Nem kötelező gyereket akarni, de akkor miért olvasgatjátok ezt a topikot? Mi a logikája vagy az indíttatás?
2020. nov. 10. 10:50
 16/18 anonim ***** válasza:
63%

Nálam ez nem egy döntés volt. Nincs semmilyen okom, hogy ezért vagy azért nem akarom. Nem akarom és kész, nem vágyom rá. Nem tudok olyan időre visszaemlékezni, mikor akartam volna. Gyerekként pl kaptam ilyen kisbaba babát babakocsival meg cumival. Sose játszottam vele, nem érdekelt. A babakocsiban a szerencsétlen macskát tologattam.

És hogy miért olvasom ezt a kategóriát. Mert természetesen a "jóakaróktól" gyakran megkapom, hogy micsoda szörnyeteg vagyok, és majd így megbánom, meg úgy megbánom. Ilyenkor persze elbizonytalanodom, hogy lehet talán mégis kéne? Na ilyenkor fellapozok itt pár kérdést, vagy valami babamama blogot és még az élettől is elmegy a kedvem, nemhogy a gyerekvállalástól.

2020. nov. 10. 11:29
 17/18 anonim ***** válasza:
38%
Mert imádnak provokálni, okoskodni és gyűlölködni.🙂 Elméletileg a tudatos gyerekmentes nem akar gyereket, akkor foglalkoznia sem kéne a gyerekneveléssel, mégis mindig itt vannak, alig várják, hogy beletaposhassanak valakibe, aki nem úgy gondolkodik, mint ők. Közben a saját döntés szabadságáról írnak mindig, amikor önmagukról van szó. Az ő méhükben aztán ne turkáljon senki se, majd ők turkálnak a máséban.
2020. nov. 10. 11:33
 18/18 anonim ***** válasza:
6%
#15 én pl jókat szoktam röhögni ebben a kategóriában.
2020. nov. 10. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!