Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért vonzódnak jobban az anyagiakhoz, mint egy jó külsejű férfihoz? Ez már a legnőiesebb tulajdonság és aki nem ilyen, mint pl én a kevésbé nőies?
Olyan nőként kérdezem aki kívülről nagyon nőies de emiatt elkezdtem megkérdőjelezni magam
Egyszerűen nem tudom megérteni hogy lányok egy kapcsolatban miért a pénzt látják és miért nem arra mennek hogy vonzó és normális legyen a pasi.
De a legnoiesebb nők is ilyenek akik utána táskákat, cipőket me ékszereket kapnak azért cserébe hogy egy nagyon nem vonzó akar idős férfivel vannak...
Engem egyszerűen nem tud érdekelni hogy van e pénze egy férfinek, engem csak az érdekel hogy külsőleg vonzó legyen, értelmes és banjon velem normálisan... persze ne legyen munkanélküli, de ha csak havi 400ezret keres és egy albérletben tudunk csak élni én nem bánom...
Most akkor én kevésbé vagyok nőies mint ezek a lányok akiket az ékszer, meg a táska indít be?
Mert én semmit nem érzek ha egy Chanel táskát látok vagy Rolex órát...
Több barátnőm és csaladtagom is szidott már emiatt hogy miért nem “fogok” gazdag pasit mikor lenne rá lehetőségem...
az egyikük aki hasonlóan csinos volt már évekkel ezelőtt 21 évesen egy bulizásunk közben egy nap alatt összejött egy nála 26 évvel idősebb külföldi nagyon nem jól kinéző emberrel és azóta vele van. Csak és kizárólag a pénze miatt.
Pedig egyébként annyira nem is vagyonos mint elsőre gondolta, nem is utaznak csak Franciaorszagon belül.
De vele marad mert “ő a biztos”
Pedig szép lány és előtte is sok férfinek tetszett, de ő nem válogatott.
És többen a baráti körben úgy gondoljak hogy ő csinálja jól, engem meg nyaggatnak hogy én miért nem...
Szóval a fő kérdésem, ez hozzátartozik a nőiesseghez hogy a pénzre mennek a lányok(tekintve hogy a”gold diggerek” mindig ruhákra és egyéb kiegészítőkre költik a pénzt ergo ösztönösen nőiesek) és én kevésbé vagyok az amiért engem ez nem érdekel, hanem a vonzalom érdekel és egy szegény fiúval is járnék ha tetszik és okos?
Azért bánt mert én extra nőiesnek gondoltam magam mindig kívül-belül.
"Bár tudod írásképből lejön az ha valaki egyszerű és hülye vagy sem.
És az intelligensebb réteg még itt gyakorin is felismeri egymást. Szóval ha te ezt nem látod át, akkor van egy rossz hírem."
Remélem, te nem tartod magad az intelligens kategóriába tartozónak. Az írás képed alapján okoskodni akarsz, de nem vagy okos. Egyetlen egy darab vesszőt nem használtál a maszlagodban. A szóhasználatod, illetve amikre hivatkozol mind-mind felületes dolgok. A hozzászólásod alapján csak mint számodra lejött torz kép próbálod előadni a nőket, de egy nő nem így gondolkozik. Még a golddiger kategória sem.
*írásképed, gold digger.
Ha már megpróbálsz kioktatni valakit arról hogy nem okos loool, akkor legalább egy ilyen rövid szövegben próbálj már meg mindent helyesen leírni.
Mert két ilyen alapvető dolgot nem sikerült.
Az hogy a gyors írás érdekében nem használok vesszőt és központozást,sokszor ékezetet sem, az nem helyesírási hiba.
Amit te csináltál az az, mégpedig elég nagyok.
És nem nem a telod javította ki 🙄
És továbbra is tartom hogy az értelmes emberek felismerik egymást és én téged nem ismertelek fel, állításod szerint te sem engem szóval pont kijön a matek
És a témához érdemben egy szót sem tudtál hozzászólni csak feszkot levezetni vagy itt.
20 rendben szivem. Akkor megvan a napi kielégulesed
A shortcel és a truecel szavakat pedig itt “tanultam” és röhögtem rajtuk 5 percet.
Igazad van. Az az értelmes, aki szerint az ember a külsejéből és a pénzéből áll, ez a két értéke, mást nem mutathat fel és csak és kizárólag ez számít egy tartós párkapcsolatnál.
Ahogy látom, annyira vagy értelmes, hogy a nőiességet sem vagy képes meghatározni. Még magadnak sem. Illetve mindenáron kategorizálni akarod az embereket és kasztosítani, hogy gazdag és szegény és mint valami népmesében, a szegénynek akarsz jó tulajdonságokat adni.
Még is milyen értelmes választ akarsz egy értelmetlen és hülye kérdéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!