Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért vonzódnak jobban az anyagiakhoz, mint egy jó külsejű férfihoz? Ez már a legnőiesebb tulajdonság és aki nem ilyen, mint pl én a kevésbé nőies?
Olyan nőként kérdezem aki kívülről nagyon nőies de emiatt elkezdtem megkérdőjelezni magam
Egyszerűen nem tudom megérteni hogy lányok egy kapcsolatban miért a pénzt látják és miért nem arra mennek hogy vonzó és normális legyen a pasi.
De a legnoiesebb nők is ilyenek akik utána táskákat, cipőket me ékszereket kapnak azért cserébe hogy egy nagyon nem vonzó akar idős férfivel vannak...
Engem egyszerűen nem tud érdekelni hogy van e pénze egy férfinek, engem csak az érdekel hogy külsőleg vonzó legyen, értelmes és banjon velem normálisan... persze ne legyen munkanélküli, de ha csak havi 400ezret keres és egy albérletben tudunk csak élni én nem bánom...
Most akkor én kevésbé vagyok nőies mint ezek a lányok akiket az ékszer, meg a táska indít be?
Mert én semmit nem érzek ha egy Chanel táskát látok vagy Rolex órát...
Több barátnőm és csaladtagom is szidott már emiatt hogy miért nem “fogok” gazdag pasit mikor lenne rá lehetőségem...
az egyikük aki hasonlóan csinos volt már évekkel ezelőtt 21 évesen egy bulizásunk közben egy nap alatt összejött egy nála 26 évvel idősebb külföldi nagyon nem jól kinéző emberrel és azóta vele van. Csak és kizárólag a pénze miatt.
Pedig egyébként annyira nem is vagyonos mint elsőre gondolta, nem is utaznak csak Franciaorszagon belül.
De vele marad mert “ő a biztos”
Pedig szép lány és előtte is sok férfinek tetszett, de ő nem válogatott.
És többen a baráti körben úgy gondoljak hogy ő csinálja jól, engem meg nyaggatnak hogy én miért nem...
Szóval a fő kérdésem, ez hozzátartozik a nőiesseghez hogy a pénzre mennek a lányok(tekintve hogy a”gold diggerek” mindig ruhákra és egyéb kiegészítőkre költik a pénzt ergo ösztönösen nőiesek) és én kevésbé vagyok az amiért engem ez nem érdekel, hanem a vonzalom érdekel és egy szegény fiúval is járnék ha tetszik és okos?
Azért bánt mert én extra nőiesnek gondoltam magam mindig kívül-belül.
Ez inkább intelligencia kérdése.
Te simán buta vagy
Azért egyáltalán nem ezaz átlag.
Nőiesség pedig nem függ össze az anyagiakkal.
Kicsit úgy fogalmazol mint néhány itteni fiúcska, akik nem kapnak nőt.
Kérdező te nagyon egyszerű vagy. Az életben nem minden fekete-fehér...
Az emberek meg sokszor hozott anyagból dolgoznak, vagyis például ha egy nő szegény családban nőtt fel, ahol mindenért meg kellett küzdeni, akkor örül, ha kifog egy gazdag csávót, aki eltartja, mert azt el se tudja képzelni, hogy esetleg szerelemre is lehet esélye, megelégszik annyival, hogy pénz van, ez neki a non plus ultra.
Sok nőt úgy nevelnek, hogy egy nő egyetlen feladata az életben, hogy szép legyen és így be tudjon fogni valami gazdag palit. Nem azt tanítják a kislányoknak, hogy legyenek értelmesek, függetlenek, és próbáljanak egy egyenrangú, tiszteleten alapuló párkapcsolatot kialakítani egy felnőtt férfival. Ilyet soha nem láttak maguk körül, így nem tudják, hogy ez is létezik és nem szabadna megelégedni ennél kevesebbel.
Eleve a nőiesség értelmezése is megbotlik, mert sokan azt hiszik, hogy ez egy passzív kiszolgáltatott állapotot jelent, hiszen a szegény kis férfiak nem tudják eléggé férfiasnak érezni magukat egy aktívan cselekvő és gondolkodó nő mellett. Talán el kéne felejteni ezeket az elavult berögződéseket, 21. században vagyunk.
Az is egy komoly szint, hogy hülyének nevezed azt aki nem akar olyannal együtt lenni akivel nem illik össze, csak azért mert van pénze. Tőzsgyökeres golddigger mentalitás
Az égvilágon senki nem mondta hogy ugyanolyanok, de ami a legfontosabb hogy te nem mondtad. Azt adtad elő hogy akármilyen is az illető, ha gazdag akkor hülye aki kioffolja. Szövegértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!