Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnak azok a nők, akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak azok a nők, akiket a férfiak képtelenek elfelejteni?

Figyelt kérdés

Több kérdést is olvastam erről férfiak szemszögéből, hogy x évvel ezelőtt volt egy nő az életükben de nincsenek már együtt (vagy össze se jöttek) és azóta is rajtuk kattognak, illetve baráti/ismeretségi körömben is vannak ilyenek. Hónapok, van hogy évek telnek el és még mindig azért a nőért eszi a fene… Sajnos nekem is van tapasztalatom, voltam szamár a ló helyett.

De mit tudnak ezek a nők? Hogy tudnak ilyen hatással lenni? Biztos a külső is számít, de nem hiszem hogy csak ennyi.

Férfiak, tudnátok erről írni? De nőktől is jöhetnek persze válaszok.

dec. 28. 18:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%

#9 pont azért nem tudod elfelejteni, mert soha nem voltál vele, és nem is tudod igazából, hogy milyen volt ő.

Állati cuki, ahogy írsz róla, de közben nyugtalanító is, hogy egy felnőtt ember úgy gondolkozik, mint egy nyolcéves kisfiú.

És igen, sajnos nem a csaj volt rendkívüli, hanem te vagy gáz.

dec. 28. 18:35
 12/28 anonim ***** válasza:
90%
#8 egy nőről ugyanúgy azt mondanám, hogy beteg, ha egy pasin nem tud túllépni. Ez nem férfiellenesség részemről, hanem egyszerűen el kell menni pszichológushoz és megbeszélni vele.
dec. 28. 18:36
 13/28 anonim ***** válasza:

Ez egyébként az egyik legegyszerűbb jelenség mivel konkrétan magából következik.

Ha valaki életed párja azzal nem szakítotok. Ha igen akkor rosszul gondoltad, ennyi. Ergo nem túllépni rajta egy irracionális, hibás dolog(nyilván a feldolgozásnak van egy időintervalluma).

És nyilván nem nemfüggő

14/28 anonim ***** válasza:
100%
11 hasonloról irtan en is a 10.ben. az a vonzó meg az Igazi, aki nincs vagy aki hátat fordít.
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

"És igen, sajnos nem a csaj volt rendkívüli, hanem te vagy gáz."

Na ilyet nem tudnak, nem megkeseredett, férfigyűlölő nők, hanem vidámak, boldogok, IGAZI NŐK!

Szexi mosoly, szép arc, kedvesség, vidámság, emberbarát, empátia, magas EQ.

dec. 28. 18:50
 16/28 anonim ***** válasza:
84%

Megvan bennük a "plusz". (Tudom, hogy ezt sokan nem értik.)

Én amúgy ritkán találkozom ilyen emberrel, de ha már megismertem, nagyon nehezen tudok továbblépni. A legtöbb kapcsolatom szép volt, csak ugye ez a "valami" hiányzott belőlük. Egyébként a kérdés nem nekem szólt, mert nő vagyok. Azért így megnyugodhatnak a pszichés betegnek titulált férfiak, hogy nincsenek egyedül 😅

dec. 28. 18:51
 17/28 anonim ***** válasza:
37%
Gátlástalanok az ágyban és ritkán fáj a fejük.
dec. 28. 18:57
 18/28 anonim ***** válasza:
78%
#17 a kilences csávónak a plátói szerelme szerinted milyen volt az ágyban?
dec. 28. 19:03
 19/28 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk nem csesztettek szet a ferfit, jol ereztek magukat egymassal . Sok no ossze jon vmi jol kereso ( nem penzes vagod) ferfival , hogy szuljenek maguknak , aztan a szerencsetlen nem tudja miert nem foglalkozik vele az asszony .. mert az asszony addig volt kedves amig be nem etette , aztan van szep haz , nyaralas, jo kocsi de a no nem erez semmit ( talan undort neha) . Sok ilyen no van aki ezt valasztja de az o baja ez meg a hlye ferfie aki elveszi .
dec. 28. 19:09
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt rossz kötődési minták. Lehet mentális betegség is, de nem feltétlen. Másrészt eszményképek, túl hamar lezárult, vagy igazán le sem zárult és sosem volt kapcsolatok vannak emögött. Ha van is új nő, abban is ezt az első képet keresik. Nem abba a lányba szerelmes, csak egy róla kialakított képbe. Ahogy előttem is írták, ha egy kapcsolat működik, akkor a két fél együtt marad. Szóval tipikus ilyen eszmények a költözés vagy valami balhé miatt szétválasztott tiniszerelmek. Vagy a plátói szerelmek, ahol sosem lépett egyik fél sem a kapcsolat irányába. Vagy az is, ahol a nő szakít, mert neki valami nem tetszett, a férfi viszont nem érti mi volt a baj, és örökké visszagondol arra a nőre, mennyire szerette. De ez nem nemekre bontható kérdés, férfiakra lehet, hogy sztereotípabb, de nőknél is vannak ilyen vésődések, hogy az a kapcsolat vagy pasi kéne "vissza".
dec. 28. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!