Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnak azok a nők, akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak azok a nők, akiket a férfiak képtelenek elfelejteni?

Figyelt kérdés

Több kérdést is olvastam erről férfiak szemszögéből, hogy x évvel ezelőtt volt egy nő az életükben de nincsenek már együtt (vagy össze se jöttek) és azóta is rajtuk kattognak, illetve baráti/ismeretségi körömben is vannak ilyenek. Hónapok, van hogy évek telnek el és még mindig azért a nőért eszi a fene… Sajnos nekem is van tapasztalatom, voltam szamár a ló helyett.

De mit tudnak ezek a nők? Hogy tudnak ilyen hatással lenni? Biztos a külső is számít, de nem hiszem hogy csak ennyi.

Férfiak, tudnátok erről írni? De nőktől is jöhetnek persze válaszok.

dec. 28. 18:01
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a be nem teljesülés izgatja őket. Mindig az az érdekes, mindig az kell ami nem lehet.
dec. 28. 18:03
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, elfelejtettem
dec. 28. 18:07
 3/28 anonim ***** válasza:
73%
Azt tudják hogy ezek a férfiak mentálisan problémásak akik képtelenek túllépni:D
dec. 28. 18:14
 4/28 anonim ***** válasza:
66%
Ha kipróbálod ,megtudod.
dec. 28. 18:15
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy az adott férfi milyen színes vagy színtelen életet élt, milyen időszakban, találkozott azzal a nővel. Illetve az a nő milyen hatással volt rá. Ha vki évek óta nagyon magányosan él és munkáján kívül nincs semmi, amiben igazán boldog lehet, kiteljesedhet, majd betoppan egy nő az életében és együtt is vannak x ideig és lehet az a nő nem a legjobb nő, de annak a férfinak tökéletes lesz, hiszen egy üres bányában talált egy gyémántnak látszó fényforrást. És amikor elmegy az a nő, akkor igen annak a férfinak nagyon fog fájni az elvesztése és nehezen fogja túltenni magát. Ezért sem mind1, hogy kinek milyen tartalmas az élete. Akinek 100 féle hobbija van és járkál ide oda, nagy közösségekbe megy, bulizik, vannak barátai, annak a férfinek nyilván nem fog olyan hatást kelteni egy nő, mint akinek üresebb az élete.
dec. 28. 18:16
 6/28 anonim ***** válasza:
76%
Semmit, a férfiak nem akarnak túllépni a kudarcon amit átéltek és azokra a nőkre vetítik ki, de valójában semmi közük hozzá.
dec. 28. 18:19
 7/28 anonim ***** válasza:
55%

Ahogy a 3. írta: itt nem az a kérdés, hogy a nő milyen, hanem hogy a pasi milyen, vagyis milyen pszichés betegsége volt a szerencsétlen csávónak, hogy nem tudott elengedni egy múltbéli személyt. Merthogy ez nem normális, és egy ilyen pasi nem stabil mentálisan.

Szóval rosszul közelíted meg az egész kérdést. Igazából tök hülyeség ezt firtatni, és ne akarj olyan pasit, aki nem tud túllépni rajtad, mert hidd el marha idegesítő tud lenni, és soha nem az az érzésed van, hogy egy felnőtt emberrel vagy.

dec. 28. 18:20
 8/28 anonim ***** válasza:
88%

Miért van az,hogy férfi szemszögből frlmerül egy kérdés és egyből biztosan állítják néhányan, hogy a férfi mentálisan minimum beteg?:D

Nem lehet,hogy simán csak rosszul lett lezárva az a kapcsolat ,vagy ismerkedés, ami után a férfi űrt érez? :)

(Ha a nő azt mondja,hogy nem , akkor tiszteletben kell tartani.(

dec. 28. 18:27
 9/28 anonim ***** válasza:
82%
Én több, mint 3 éve nem tudom elfelejteni életem szerelmét, akivel soha nem is voltam együtt.:( Egy gimis osztálytársamról van szó. Természetesen számított a külső is, hiszen gyönyörű volt, de főleg a belső tulajdonságai fogtak meg. Talán a legfontosabb, hogy mindig mindenkivel kedves és megértő volt, de ezen kívül csak úgy sugárzott belőle a határozottság és az intelligencia, mindig vidám és mosolygós volt, mindig keményen küzdött a céljaiért, folyton motivált volt stb. Olyan volt, mintha valami mesebeli hercegnő lett volna vagy egy emberi testbe zárt angyal. Nyilván ez egy elég szubjektív vélemény és biztos, hogy mások másmilyennek látták, de számomra olyan volt mint egy igazi Istennő. Sajnálom, hogy soha nem lehettünk együtt, de hát ezt dobta a gép. Nem mindenki lehet boldog.:(
dec. 28. 18:29
 10/28 anonim ***** válasza:
85%

Beintenek, lelépnek, mással jönnek össze. vagy ez mindig is benne van a levegőben.

valahogy azok a felejthetetlenek csak, akik után lehet sírni, és vagy beletapostak a ffi egóba.

Aki szeret hű társ ott van mellette a bajban. Vagy akivel együtt kezdik a nulláról, vagy még gyereket is szül neki, azokat meg simán lazán dobják egy jöttment, - semmit bele nem tesz az ismerkedésbe se- tipusu nőért.

dec. 28. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!