Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom még mindig elfelejteni, miért gondolok rá még?

Figyelt kérdés
41 éves vagyok.. barátnőmmel mikor megismerkedtem ő 15 éves volt én 16.. együtt voltunk 6 évig. 22 évesen elveszitettem. Hirtelen meghalt, szív rendellenességben amire sosem derült fény, nem volt rosszul nem érezte sosem magát kellemetlenül, egyszer csak tesi órán össze esett kijött a mentő már nemtudta az életet megmenteni, felboncolták és kiderült hogy szívhiba miatt halt meg.. azóta eltelt 18 év mióta meghalt! :'( miután elhunyt 2 évre lett új barátnőm, aki a feleségem lett. Született 2 gyermekünk is. Boldogan élünk, szeretetben. De még mindig gondolok Grétire nem tudom őt elfeledni. Minden nap eszembe jut. Szerintetek miért van ez 18 év után ? Hiszen 18 év eltelt ez nem kis idő! 18 év!
2024. máj. 4. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene elfelejtened?Valahol ezt hallottad:új kapcsolat-tiszta lap?Minden ember nyomot hagy bennünk aki az életünk része volt.
2024. máj. 4. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem lezárva lett a kapcsolatotok, hanem elvágva, megszakadva.
2024. máj. 4. 17:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Még mindig fáj! Nagyon
2024. máj. 4. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért pszichológussal ezt érdemes lehet átbeszélni.

Az normális, hogy nem felejtetted el, de az kevésbé, hogy ennyi év után is olyan fájdalmat okoz, hogy kérdést írsz ki róla, tehát aktívan foglalkoztat.

2024. máj. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!