Szakítás után hogy bírtátok elfelejteni az illetőt? Arra gondolok hogy te nagyon szerelmes maradtál a szakítás után.
Figyelt kérdés
Hogy bírtátok megállni hogy ne hívjátok fel stb.?2011. jún. 13. 16:14
1/14 anonim válasza:
Nehéz, de attól függ, mennyire nagy a büszkeséged.
2/14 anonim válasza:
soha nem lehet elfelejteni azt a személyt,akivel valamikor boldog időket éltünk meg.Megmarad emléknek.
Nekem egy jó 8 hónap kellett,vagy talán még több is,hogy tultegyem rajta magam,de soha nem hivtam fel,és soha nem irtam neki.Ha véletlenül megláttam valahol,inkább arra nem is mentem.A haragom,a bánatom és a büszkeségem ennyire nem engedett.22l
3/14 anonim válasza:
Első vaok. Hidd el, ha látja, hogy mész utána, a legnyuszibb nőből is előbujik a fenevad, és kihasználja. Nem anyagilag vagy ilyesmi, hanem érzelmileg, és azt úgysem kapod meg amit szeretnél tőle. Jobb kerülni igaza van a 2.-nak.
4/14 anonim válasza:
Elfelejteni sehogy. A felhívást illetően: kitörlöm a számát, és kész. Büszkeségből ilyenkor nem árt egy nagy adag...
5/14 anonim válasza:
Nehéz, jelenleg 3 hónapnál járok, de még mindig nem felejtettem el. Azt, hogy ne keressem nekem könnyű megállni, minek keresném fel, mit érnék el vele, semmit. Vége van, tudomásul kell venni.
6/14 anonim válasza:
Onnantól kezdve, hogy 2 ember szakít, nincs semmi közük többé egymáshoz. Onnantól két idegen egymásnak. A másik közben megváltozik, alakul az egyénisége, szóval szeretheted életed végéig, de már úgysem az az ember lesz, akit te megismertél, egy idegen lesz.
7/14 anonim válasza:
7hónap szerelem, majd egyik napról a másikra vége lett. Én 1évig nem tudtam elfelejteni, aztán valahogy erőt vettem magamon, és jó néhány hétre rá megtaláltam álmaim hercegét!
8/14 anonim válasza:
hát ... én sokat beszélgetek, hogy ne keressem, egy hónapja egyik napról a másikra szakitott, és le vagyok tiltva mindenhol.. azt se tudom miért... augusztusban lesz meg egy talalkam vele a cuccaimert, de az egesz ertelmetlen....
beszeltetnek a barataim, hogy nehogy keressem... igy konnyebb
9/14 anonim válasza:
Az én esetem elég speciális mert nekünk gyerek is van. Nagyon agresszív volt ütött vágott megcsalt. Mégis imádtam. Mindig visszasírtam magam. Aztán egyszer betelt a pohár, mikor anyu barátnőjének írt neten hogy titkos szexkapcs? elköltöztem tőle. Nagyon rossz volt. Nem kerestem de ami nagyon fájt, hogy ő sem engem, nem próbált visszaszerezni minket. Olvastam olvastam és olvastam. anyáék hagytak, gondoskodtak a kicsiről, majd baráti segítséggel megráztam magam és felálltam. Kegyetlen volt, de már hamarabb kellett volna!!!
10/14 anonim válasza:
Kedves utolsó előtti!Maximálisan átéltem amit leírtál,ezért át is érzem...+ahogy egyik napról a másikra visszafogadta az exét én meg repűltem mint egy nemtiszta P.zs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!