Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál rá?

Figyelt kérdés
Sziasztok barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt. Mi nem használunk gumit. Ma az ágy mellet találtam kotont 3db és egy darab volt benne. Lehet hogy eddig is ott volt csak nem vettem észre. Ti mit gondoltok? Hogy kérdezek rá? 5 hónapja lakik a házban azt mondta én voltam az első férfi akit fel hozott magához. Előttem nyár közepén volt utoljára mással.

tegnap 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

kérdezz rá face to face, egyszerű, és meglátod a reakciójából, hogy hazudik, csak látod, ha valaki mellébeszél nem?

Ti miért nem használtok? a másikkal miért használna?

tegnap 18:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
már az elgondolkodtató, hogy 3 hónapos kapcsolatban nem védekeztek minden lehetséges módon.
tegnap 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!