Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok rá, ha a párotok kb 70%-ban ilyeneket követne?
Figyelt kérdés
Alulöltözött csöcsmutogatós és pucsítós nőketnov. 10. 20:47
1/12 anonim válasza:
Kis mellű nők tetszenek, utálom a nagy melleket. Hát nézze nehogymár b.zi legyen az lenne a gáz. 36f
2/12 A kérdező kommentje:
F vagy, szóval a válaszod nem releváns
nov. 10. 20:56
3/12 anonim válasza:
Megtörtént rosszul esett nagyon ,rájöttem igazából azért van velem ,mert főzök ,mosok ,takarítok,de igazából nem én vagyok a zsánere.
4/12 anonim válasza:
Általában már az ismerkedési fázisban megnézem legalábbis átfutok rajta kiket követ, szóval max akkor zavarhatna. Attól függ meglenne róla a véleményem, meg az is számítana maga a kapcsolatban nézeget más nőket? Ha igen azt nem tudnám elviselni. Illetve ha 20-as éveiben van a srác, akkor még talán elnézem, de 30 év fölött ha a háromnegyede követése ilyen nők teszik ki, nem tudnám komolyan venni. Már csak azért sem mert akkor már ha én is családra vágyok, akkor felesleges időpazarlás leállni ilyenekkel
6/12 A kérdező kommentje:
12 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, már sok éve együtt voltunk mire regisztráltunk, sosem nézegettem, kiket követ
nov. 10. 21:15
8/12 anonim válasza:
Ha nem hagyod el majd el fog ő. Ezzel ugye tisztában vagy?
9/12 anonim válasza:
Hogyha így más nincs, tehát nem flörtölget, nem fordul más nők után akkor nincs olyan nagy baj szerintem. Nem mondtad még neki, hogy ez zavar téged, hogy ilyen nőket követ?
10/12 anonim válasza:
A követés, likeolás, maszturbálás oda vezet, hogy alig lesz szex, vagy rossz. Aztán nyugodtan rá is írhat erre-arra, mehet szex/társkeresőre, munkahelyen valakit felszed. Amiből a megcsalás majd a szakítás lesz. Tehát nagyon nagy baj, hogy kikacsintgat, nem elég neki a kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!