Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ha a csajotok képeit nézitek a telefonján, és megláttok egy (régi) képet az exével akin ugyanaz a melegítő van amit a barátnőtök adott a születésnapotokra?

Figyelt kérdés
Az exe is ugyanazt kapta a születésnapjára, és állítólag az új barátja is, mert jó minőségű anyag és márkás melegítő
nov. 12. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha látom, hogy tiszta új elhinném amit mond. De hát csak újat adott.
nov. 12. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Új
nov. 12. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Más dolog van ami miatt van okod feltételezni rosszat? Szerintem mivel egy szimpla maci naciról van szó én nem gondolnék rosszra
nov. 12. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha új akkor nincs gond.
nov. 12. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen szerintem nem sok értelme van merengeni. Valószínűleg egy jó márkáról van szól. Bár jobb lenne azért valami másik típust, fazont nézni. De lehet csak lusta vagy nem ért hozzá, hogy keresgéljen még.
nov. 12. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sunyiba nézegetni a párunk képeit ennél rosszabb.
nov. 12. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Most akkor 3 pasi van a képben? Te, az ex és egy új barát?

Ugyanaz a melegítő? A csaj nagy híve a fenntarthatóságnak.

nov. 13. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!