Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? /Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. /
Figyelt kérdés
Ha nem veszek fel boxer alsót csak simán egy melegítőnadrág van rajtam és naponta többször fel áll..ez olyan kínos.2014. okt. 22. 13:53
1/4 anonim válasza:
Sejtéseim szerint ez azért van mert hímnemű egyed lehetsz.
2/4 anonim válasza:
Egyszerű. szabadon himbilimbizik, a melegítő anyaga meg érdesebb. Ahol "ketyeg az inga" odabent jobban dörzsöli és izgatja az anyag.
3/4 anonim válasza:
Elég egészségtelen alsó nélkül magadra venni a nadrágot,főleg ha farmer:D
Nem is kényelmes,szerintem.
Amúgy egy átlag férfinek naponta többször feláll.
4/4 anonim válasza:
Egy ideje én sem nagyon húzok boxert, persze farmer alá igen, de ilyen melegítők, tréningnadrágok alá nem igazán. Eleinte fura volt, nekem is sokszor felállt, így ki annyira nem is jártam boxer nélkül, de aztán pár hónap s megszoktam, már simán megyek nélküle, általában nincs probléma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!