Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok. Kép is van (kérdés túl rövid magyarázat túl hosszú)?
Figyelt kérdés
[link] miért mondta azt az egyik ismerősöm hogy szopós szám van? Milyen az a szopós száj? Mi a véleményed az ajkaimról? Kort és nemet légyszíves2014. aug. 29. 21:28
1/11 anonim válasza:
Nekem is ilyenek az ajkaim. Teltek. Nincs szerintem semmi baj vele.
L18
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, nincs ebben semmi extra.
4/11 anonim válasza:
Ilyen a nejemnek is.
Szopós? Hát, aki ezt szeretni, annak úgy tűnik, hogy ez az! Én is ilyen elvetemült vagyok!
5/11 anonim válasza:
Szép szád van:) ha megkérdezhetem, hány éves vagy?:)
6/11 anonim válasza:
én fiú vagyok de nekemis ilyen formára viszont vastagabb :D
7/11 viktorvarga válasza:
a keskeny száj a leg gázabb.ez jólnézki:)jó kis szopós:)
8/11 RRR válasza:
9/11 anonim válasza:
nekem is telt, csak más formájú
én szeretem kiemelni, legalább tudok szájhangsúlyos sminket készíteni gyorsan, elég egy rúzs és kész:)
10/11 anonim válasza:
Szép ajkaid vannak. És egyáltalán nem szopós!!! Én személy szerint szívesen megcsókolnálak! Kívánni való ajkad van.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!