Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes folytatni? ( a magyárazat hosszú)
Van egy fiú akit neten ismertem meg,sokat beszélgettünk és két sebzett szív egymásra talált.Mindkettőnknek vannak rossz emlékei a gyerekkorámból amelyek befolyásolják a mostani életünket is.Ő idősebb nálam,az anyja kiskorában elhagyta emiatt sokszor van rossz kedve,sokszor előjönnek olyan emlékei ami sírásra készteti.Teljesen megbízunk egymásban,szoktunk beszélni telefonon is és próbálunk mindent megbeszélni.Mivel ő már felnőttkorú ezért dolgoznia kell,elég sokat ezért fáradt.Amikor beszélünk és rossz kedve van,akkor mindig próbálom őt biztatni,és gyakran mondja hogy nagyon szeret engem,mert ha én nem lennék neki akkor nem bírná el a mindennapi terheket.
Tudom hogy a gyerekkora miatt szomorú ilyen gyakran,és eddig a biztatásom mindig sikeres volt.Gyakran megtudtam nevetettni is.
De érdemes egy ilyen kapcsolatot folytatni,sikerül elfelejtettni vele a gyerekkori dolgait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!