Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagálnám.?

Figyelt kérdés

Tegnap este, szex előtt a barátnőmmel görgettük a TikTokot. Feldobott egy férfi színészt, mire ő azt mondta: „Úristen, nézd meg, milyen szép!” Megkérdeztem: „Ő szép neked?” Erre azt felelte: „Igen, úristen, de jól néz ki.” Normál esetben talán nem reagáltam volna erre rosszul, de szex előtt valahogy kiábrándítónak éreztem. Szó nélkül elmentem inkább zuhanyozni, hátha lenyugszom.

Amikor visszajöttem, láttam, hogy a falnak fordulva az ágyban nyomkodja a telefonját. Magamban azt gondoltam: Oké, akkor leülök játszani. Öt percig játszottam, de ez sem nyugtatott meg. Ezután elkezdtem vele beszélgetni, és elmondtam, hogy rosszul esett, amit mondott. Ő pedig azt válaszolta, hogy neki is rosszul esett, hogy csak úgy kimentem, és hogy én is szoktam hasonló dolgokat mondani. Később persze bocsánatot kért.

Ennek ellenére valahogy hiába beszéltük meg, úgy érzem, lehet, hogy velem van a baj, de mintha kiábrándultam volna belőle.

dec. 6. 15:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
Az rendben van, hogy mindig látunk nekünk tetsző/szimpatikus embert, mert mindig van ilyen, de tapintatlanság volt ez a lelkes beszólás, hogy úristen igen. Simán tarthatta volna magában is. Nyilván nem kell tartanod attól, hogy ez halálosan komoly, de jogosan esett rosszul. Szerintem próbáld túltenni ezen magad.
dec. 6. 15:54
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Feltekennyé akart tenni
dec. 6. 16:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

" hogy én is szoktam hasonló dolgokat mondani."

Ez igaz? Ezzel nincs gondod?

dec. 6. 16:09
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen fassagokon ne akadj fent.
dec. 6. 16:10
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Valahol megértelek, engem is lelombozna. Jó nyílván az ember tudja, hogy nem egy szépségkirálynő, meg vannak nála 1000x jobb nők, pasik, de akkor is rosszul esik amikor ilyen rajongást lát a másik arcában. Biztos csak spontánjött neki, csak nem volt jó az időzítés. de azért ez még nem a világvége.
dec. 6. 16:34
 6/14 anonim ***** válasza:
56%
Ha durci miatt nem volt szex, akkor ez nem is szex előtt történt, hanem utána, nemdebár?
dec. 6. 16:48
 7/14 anonim ***** válasza:
53%

Lol de gáz vagy!

Ti nálatok a szex ilyen napirendi pont? Nem spontán történik, hanem előre lebeszélitek, hogy fél óra tiktok után jöhet a szex? 🤣🤣🤣

Én a férjemnek szoktam megjegyezni, ha valakit szépnek találok, pl. egy sportolót. Ő is megjegyzi, ha egy színésznő szép. Mi ebben a baj? Csak ki mondjuk amit gondolunk. Ez nem azt jelenti, hogy szex közben rajtuk jár az eszünk vagy, hogy szerelmesek lettünk abba, akit megdicsértünk.

Szerintem rohadtul gyerekes vagy és valószínűleg önbizalomhiányos is! Keress fel egy pszichológust!

dec. 6. 16:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te ugyanúgy nőktől olvadsz el és még hangot is adsz neki nem igazán érthető, hogy miért zavar. Most ha nem szex előtt hanem utána mondja akkor nem zavarna mert nincs tele a zacsi? Inkább nézzél magadba, hogy milyen unfair vagy vele szemben és még normálisan megbeszélni se tudod vele mert elvonulsz mint egy sértődött kisfiú. Mondjuk érett férfi nem vagy ez biztos.
dec. 6. 17:11
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

Egy egészséges párkapcsolatban egy ilyennek nem kéne problémát okoznia.

8 éve vagyok együtt a párommal, hűséget fogadtunk nem vakságot.

Van olyan, hogy a strandon én veszem először észre a jó csajokat, és kérdezem a párom, hogy szerinte is jó segge van e a nőnek (nőként enis megnézem a szép nőket ) és kibeszéljük ezeket.

Illetve a párom sem sértődik meg, ha mondjuk elejtem neki, hogy hű de szexi az úszómester.

Jót mosolygunk rajta és zajlik tovább az élet.

Gondolom még tinédzserek vagytok aztán fingotok sincs róla hogy működik egy komoly párkapcsolat.

dec. 6. 17:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Jajj hát ha te is szoktál ilyeneket mondani neki, akkor nem értem a bajt. Az a baj, hogy manapság ha egy férfi csinal valamit az tök elfogadott, ha megsertodok a csaj akkor túloz. Ha meg fordítva van akkor megint a csaj a hibás.
dec. 6. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!