Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálnál erre a " beszólá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnál erre a " beszólására"?

Figyelt kérdés

Igyekszem barátnőm kedvében járni, figyelni rá.

Úgy éreztem hogy most már sok amit csinál így a karácsonyi készülődés kapcsán, sok mindent vett. Ma mondtam hogy annyi díszt tenni nem szeretnék, mint ő..erre oké akkor nem, de rá húsz percre küldte hogy mit szeretne még venni.

Látott a tv-ben egy reklámot most. Mondta holnap megy és vesz..én ennyit mondtam szerintem már elég amit eddig vettél..erre azt mondja:

" szeretem a karácsonyt de te úgyis meg fogod utaltatni velem"- mostanában nem ez az első beszolasa, mikor úgy érzem nem érdemlem meg

nov. 21. 23:33
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
A mai után is úgy érzem en nem számítok neki.. és kb k.ss a neved
nov. 21. 23:33
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Elfogadnám. Nőből van, hadd csinálja, ha díszíteni szeretne. Férfiként is megértem, hogy nekik ez, meg az esküvői csicsa fontos.
nov. 21. 23:38
 3/15 A kérdező kommentje:
Na de amikor semmi másról nem szól q mindennapok és már eddig kb 100e Ft elnent rá..
nov. 21. 23:46
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

Az "igyekszel a kedvében járni" alatt azt érted, te finanszírozod ezt az egészet? Akkor húzz egy egyértelmű összeghatárt, onnantól intézze ő. Lehet az is, hogy elkapatták otthon, vagy az exeinél máshoz szokott.

Azt hittem, szimplán csak idegesít... (1. voltam)

nov. 21. 23:51
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Az valóban nem elhanyagolható részlet, hogy te finanszírozod ezt? Ha anyagilag nem vagy benne, akkor mi beleszólásod lenne abba, hogy mennyit költ?
nov. 22. 00:19
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha 100e Ft-ot elköltene karácsonyi díszekre, akkor megállapítanám, hogy nem illünk egymáshoz. És eszerint is cselekednék.
nov. 22. 00:44
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
És a legszebb, hogy mindezt november utolsó előtti hetében. Mi lesz még itt karácsonyig...
nov. 22. 00:48
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
6-os: nyilván magánvélemény, amihez meg van a jogod. De azért feltenném a kérdést, hogy mi van ha neki ez örömet okoz? Mindegy, hogy miért. Egyszerűen boldog tőle. Nem szeretnéd ha a párod boldog és kiegyensúlyozott lenne melletted? Mi van, ha ez a lány pl. nem jár körmöshöz/szempilláshoz/fodrászhoz havonta/otthon edz (nem költ edzőterem bérletre) … stb? Ha 100e ft-ot költene a kinézetére (és tegyük fel nem tudnád az összeget, de nem a te pénzed költi) amitől mondjuk még vonzóbb, akkor gondolom nyálcsorgatva ámulnál, eszedbe se jutna, hogy nem illetek egymáshoz. Pedig az összeg ugyanaz, ami különbözik, hogy az egyik által Ő boldog, a másik által pedig TE. Még egyszer felteszem a kérdést, ha nem a te pénzed költi, ez az egy boldogsága van (a 100e ft körmös/pillás/fodrász/shopping kombóval 1 hét alatt elfogyott), akkor mi közöd hozzá?
nov. 22. 00:52
 9/15 anonim ***** válasza:
*megvan a jogod
nov. 22. 00:52
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
Miert is lett lepontozva az otos? Milyen jogon rendelkezel a baratnod koltekezesei felett? Milyen jogon kontrollalnad? Ha az o penze? Megtehetne hogy el se mondja, nem is tudsz rola. En is megkerdezem: te fizeted ezt barmilyen szinten?
nov. 22. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!