Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a férjem beszólá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a férjem beszólásáról, én fújom fel a dolgot?

Figyelt kérdés

Van egy kétéves kislányunk, jelenleg még itthon vagyok vele. Mivel a születése előtt​ nem bejelentve dolgoztam, csak gyest kapok. Anyagi problémáink szerencsére ennek ellenére nincsenek, a férjem jól keres.

Mivel a lányom tegnap éjszaka sìrt és sokat ébren volt, ìgy én is alig aludtam. Amikor ma délután lefektettem a gyereket, megkértem a férjemet, hogy egy óra múlva kapcsolja ki a sütőt, addigra elkészül az ebéd, majd én is lefeküdtem aludni.

Két óra múlva ébredtem fel, a férjem nem zárta el a sütőt, az étel persze odaégett.

Miután szóvá tettem, hogy ezt az egyetlen dolgot kértem tőle és igazán figyelhetett volna arra, hogy ne felejtse el, a férjem (szerintem legalábbis) túlságosan kiakadt ezen, és elég csúnya veszekedés lett a dologból. A vége az lett, hogy a fejemhez vágta, hogy akkor ő nem megy el bevásárolni, menjek és vegyek meg én mindent ami kell a hétvégére a 'saját pénzemből'.

Na és ez a 'saját pénz' dolog verte ki a biztosítékot nálam, ez a beszólás nagyon rosszul esett, azóta is görcsben van a gyomrom. (Mert ez ìgy erőteljesen úgy hangzik, hogy amìg én nem teszek elég pénzt a családi kasszába, addig nekem kuss a nevem, és ő nem akar részt vállalni a háztartás körüli teendőkből. Ráadásul sosem volt ez téma köztünk, mióta házasok vagyunk minden bevétel közös, nincs 'én pénzem' meg 'te pénzed', és ez már akkor is ìgy volt, amikor jópár éve én dolgoztam és ő nem. Szóval ilyen megnyilvánulása abszolút nem számìtottam tőle, és nagyon rosszul esett.)

Túlreagálom? Szerintetek nem olyan durva beszólás ez, amin ne lehetne egy vállrándìtással túllépni?

2017. máj. 19. 21:21
 1/10 Heart of Darkness ***** válasza:
91%
Nem reagálod túl, jogosan esik rosszul, de beszéld meg inkább vele.
2017. máj. 19. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
Vegyetek egy normális sütőt. Egy csomó típuson be lehet állítani, hogy automatikusan kikapcsoljon.
2017. máj. 19. 21:25
 3/10 anonim ***** válasza:
szégyellheti magát a férjed, kérdés hogy komolyan is gondolta vagy csak a nagy feszkó során csúszott ki a száján...ámde:végül tényleg saját pénzből kellett bevásárolnod(a történet utózöngéi választ adhatnak)
2017. máj. 19. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
Ez ma egy ilyen nap. Nekem is beszólt a férjem. A 7 hónapos lányunk elég sokat sír, én gyakran vagyok tőle ideges. Ma kifejezetten nyűgös volt, nagyon kiborított. Amikor a férjem hazajött, a baba épp békésen aludt. Erre a férjem első mondata: "nyugtass meg, hogy nem fojtottad meg." hát anyád... a te férjed megnyilvánulása se piskóta. Bízzunk benne, hogy holnap jobb lesz. Kialussza magát mindenki (muhahaha... azért álmodozni szabad), és kevésbé tűnik súlyosnak az egész.
2017. máj. 19. 21:34
 5/10 A kérdező kommentje:

Mivel nagybevásárlás volt, és én mióta autóbalesetem volt (nem az én hibákból), azóta nem mertem még volán mögé ülni, ìgy végül ő ment el kocsival vásárolni.

Hogy a 'saját' pénzéből fizetett-e vagy az 'enyémből', azt nem tudom megmondani - nekem a gyesen kìvül nincs és még majdnem egy évig nem is lesz más bevételem, azt a keveset pedig minden hónapban a kezébe nyomom, amint hozza a postás, szóval az 'én pénzemet' is ő kezeli. (Nem az ő kérésére van ìgy, csak egyszerűen ìgy alakult ki a rendszer, főleg mióta nem vezetek, azóta ìgy egyszerűbb.)

Már rég hazáért, bocsánatot nem kért, mert szerinte nincs miért, nem is érti igazán, hogy miért 'duzzogok'.

2017. máj. 19. 21:37
 6/10 anonim ***** válasza:

"Mivel a lányom tegnap éjszaka sìrt és sokat ébren volt, ìgy én is alig aludtam."

Fáradt és feszült voltál,szerintem a férjed is.

Nem kell kell túlreagálni nőként ezt a meggondolatlan beszólást.

itt a hétvége,át lehet beszélni a dolgot.

Az igazi férfi olykor-olykor megbánja a meggondolatlan szavakat.

Tudod:Az okosabb enged ...

2017. máj. 19. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is rosszul esett volna... :(
2017. máj. 19. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fogjak ugy gondolni h egyenerteku a gyerekneveles es a munkahelyen vegzett munka.Soha:(
2017. máj. 19. 23:27
 9/10 anonim ***** válasza:

"Soha nem fogjak ugy gondolni h egyenerteku a gyerekneveles es a munkahelyen vegzett munka."

Nyilván nem, hiszen a mai két keresős társadalomban ritkán lehet megtenni, hogy valaki 3 évig otthon legyen a gyerekkel. Más országokban abszolút nem lehet.

2017. máj. 20. 09:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért vagy mág otthon?

El lehet menni dplgozni, ez csak magyaroknál divat, hogy anya három évig (plusz gyerek esetén még tovább) mereszti a hátsoját, mindenhol fél-max egy év és megy dolgozni - ami tök jo mert ö sem hülyül meg és pénze is lesz, nincs kiszolgáltatva a férjének.

Amugy a férjed kicsit bunko... ne kérj elnézést de beszéljétek meg.

2017. máj. 21. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!