Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha a párotok csúnyán beszél veletek?
Nem tudom, hogy érted a kérdést, de leginkább megbántódom.
A KFT együttes jól megfogalmazta:
"Amikor felpofoz a télapó, Vagy amikor halálra gázol a mentőautó. Kutatom, hogy mégis mihez hasonlíthatnám, Hogy a gázgyár esett rám."
#3 Ez a lehető legrosszabb megfogalmazás. :( Egy kukkot sem érteni.
Kérdező, elgondolkodom azon, hogy vajon miért beszél csúnyán. Aztán megkérdezem. Ha nem válaszol, vagy nem tud normális indokot mondani, na AKKOR küldöm el!
A hirtelen harag nagyon rossz jel. Én is fel tudom magam húzni dolgokon, de akit szeretek azt sosem bántanám meg. Szóban sem és tettekben sem. És ha majd a hirtelen haragjában egyszer eljár a keze?
Én alapból dobom azt, aki így beszél velem. Semmi okot nem látok arra, hogy személyemben megbántson, degradálóan beszéljen velem. Ja , és ne legyenek illúzióid, az ilyen gyerekek előtt sem fogja vissza magát. Mit fog a gyereked érezni amikor apa káromkodva szidja anyát mert nem volt kész időben az ebéd? Igen, tud aranyos lenni, ahogyan mindenki más is...de ez kevés. Hagyd ott, az ilyen nem érdemel egyetlen esélyt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!