Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen gyakran gondoltok mas nőre párotok mellett?
Figyelt kérdés
Napi szinten orankent ha meglattok egy jo not?szex kozben mennyit gondoltok mas nore fantazia teren?mennyit gondoltok a szexre napkozben?tudom csunya dolog csak erdekelne h normalis ez?kort irjatok es miota vagytok kapcsolatban,meg valami hanyszor gondoltok a parotokra napközben?esetleg az elözö esti szexre?a testere?2016. nov. 22. 09:15
1/10 anonim válasza:
2, 34 perc, 5, igen. 6. 23,00234-szor, 4-szer, abból test: 3,8456.
2/10 anonim válasza:
Kék méreg, zöld méreg, megraknám a nővéred, hujujujujujuj...Mézet eszem, mézet iszom, ragadok is, mint a piszok, hujujujujujuj...
4/10 anonim válasza:
Igen, óránkét. Pont 60 percenkét látok meg egy jó nőt.
5/10 anonim válasza:
Aj, elfelejtettem gyököt vonni :(. Így most nem pontosak az adatok, amiket megadtam :(
6/10 anonim válasza:
Kb. folyamatosan, kivéve, ha valami mással nagyon el vagyunk foglalva, ami teljesen leköti a figyelmünket.
8/10 anonim válasza:
Szánalom vagy sem, erre vagyunk programozva, nem tehetünk róla.
10/10 anonim válasza:
Ez nem csak a férfiakra igaz hanem a nőkre is. És aki azt írta hogy szánalom tuti ő is fantáziál mással. Ez szerintem is természetes dolog.
Így nőként én is sokat szoktam főleg ha pihenek vagy unatkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!