Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálnál erre a " beszólá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnál erre a " beszólására"?

Figyelt kérdés

Igyekszem barátnőm kedvében járni, figyelni rá.

Úgy éreztem hogy most már sok amit csinál így a karácsonyi készülődés kapcsán, sok mindent vett. Ma mondtam hogy annyi díszt tenni nem szeretnék, mint ő..erre oké akkor nem, de rá húsz percre küldte hogy mit szeretne még venni.

Látott a tv-ben egy reklámot most. Mondta holnap megy és vesz..én ennyit mondtam szerintem már elég amit eddig vettél..erre azt mondja:

" szeretem a karácsonyt de te úgyis meg fogod utaltatni velem"- mostanában nem ez az első beszolasa, mikor úgy érzem nem érdemlem meg

nov. 21. 23:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

Az előző kérdésében leírta, hogy külön kasszán vannak, neki egy fillérje nincs ebben. Meg azt is, hogy 150 ezernél többet költött. Most már csak 100. Lehet, ha jobban utána számol, kiderül, hogy az is inkább csak 20 ezer...

Egy a lényeg: a barátnőjének örömet okoz, ezért tönkre kell tennie. Igaza van a csajnak.

nov. 22. 04:08
 12/15 anonim ***** válasza:
nov. 22. 04:13
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy meg amiket eljátszottál vele az elmúlt években, de, nagyon is megérdemled, hogy beszólogasson. Vagy lemaradtam valamiről, és végre eljegyezted, így laza 10 év hazudozás után? Esetleg sikerült teherbe ejteni? Szex nélkül?
nov. 22. 04:17
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Azért nem gondoltam volna hogy egy ilyen díszítéses történetből kérdés kiírás lesz. Ez felnőtt oldal, nem ovis!
nov. 22. 05:16
 15/15 anonim ***** válasza:
35%
Hívd a 112-t mint sok agyhalott aki trollkodik, akárcsak te is.
nov. 22. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!