Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálnám.?
Tegnap este, szex előtt a barátnőmmel görgettük a TikTokot. Feldobott egy férfi színészt, mire ő azt mondta: „Úristen, nézd meg, milyen szép!” Megkérdeztem: „Ő szép neked?” Erre azt felelte: „Igen, úristen, de jól néz ki.” Normál esetben talán nem reagáltam volna erre rosszul, de szex előtt valahogy kiábrándítónak éreztem. Szó nélkül elmentem inkább zuhanyozni, hátha lenyugszom.
Amikor visszajöttem, láttam, hogy a falnak fordulva az ágyban nyomkodja a telefonját. Magamban azt gondoltam: Oké, akkor leülök játszani. Öt percig játszottam, de ez sem nyugtatott meg. Ezután elkezdtem vele beszélgetni, és elmondtam, hogy rosszul esett, amit mondott. Ő pedig azt válaszolta, hogy neki is rosszul esett, hogy csak úgy kimentem, és hogy én is szoktam hasonló dolgokat mondani. Később persze bocsánatot kért.
Ennek ellenére valahogy hiába beszéltük meg, úgy érzem, lehet, hogy velem van a baj, de mintha kiábrándultam volna belőle.
Jesszus...Hány évesek vagytok, 14?
A tini párkapcsolatok eggyel lejjebb van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!