Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégsem élhetnek külön és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégsem élhetnek külön és válás sem valószínű?

Figyelt kérdés

Pár napja ismerkedem egy két gyerekes férfival.

Elmondása szerint ,hónapok óta nem élnek együtt a feleségével,viszont a nőnél kint van ,hogy házas és a férje nevét is viseli.

A férfinél semmi közös kép csak ő és a gyerekek.

Tegnap derűlt ki ,hogy két ünnep között az anyósékkal és a gyerekekkel mennek egy hétre síelni !

Szerintem egyértelmű mi is itt a kérdés ....

Én tegnap annyit közöltem vele, hogy akkor folytassuk ezentúl a beszélgetést ha megtörtént egyáltalán a vállókereset beadása.

N33

ma 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a felesége a nevét viseli, semmit nem jelent. Attól még elválhattak. Attól is, hogy nem frissítette az adatlapját.

Viszont a leírtak alapján nem váltak el, és valszeg nem is fognak.

Csak a szokásos férfi hazugság.

ma 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Régi szabály, hogy hosszú kapcsolatból/házasságból kilépő férfit 1,5-2 évig békén hagyunk, mert 90% eséllyel szívás lesz a vége. :( Megy a csiki-csuki, gyerekek, érzelmi zsarolás, krvanéni aki elvitte apát, stb. A férfi részről meg pótlék-vigasztalás-szex kombó miatt kell nő legtöbbször.

A férfi képeinél simán lehet, hogy csak te nem látod a fotókat, ha úgy állította be.

ma 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Én tegnap annyit közöltem vele, hogy akkor folytassuk ezentúl a beszélgetést ha megtörtént egyáltalán a vállókereset beadása."

És erre mi volt a reakciója?

ma 13:48
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Egyetértek egyessel. Maga a név, meg a frissités hiánya semmit nem jelent. A síelgetès annál inkább
ma 13:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem is ismerkedjen akkor, ha megvolt a válás.
ma 13:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom,mivel korlátoztam a beszélgetést ... Viszont nehókem soha nem volt még dolgom gyerekes férfival,de akkor nem csalt a megérzésem !

Ma viszont arra lettem figyelmes ,hogy a házam körül járkált kocsival ... Fene se tudja honnan tdta meg mivel nem árultam el neki pontosan, és ő mellettem lévő közvetlen kis városban él .

ma 13:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

6

Na az para.

ma 14:01
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

Ha el is válnak akkor sem fogja letagadni a gyerekeit! Vedd figyelembe, hogy akkor is el fog velük menni síelni/nyaralni, időt fog velük tölteni!

Ha gyermekes pasival/nővel állsz össze akkor ezt kalkuláld bele. Akkor is ha lesz később közös gyerek, nem fogja a már meglévőket megtagadni. Vasárnaponként menni fog hozzá, s lesz velük egy csomó közös programja.

ma 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:
#6 jaja jól írják fent, akár van gyereke akár nincs amelyik settenkedik, megfigyelget a helyett hogy egyenesen beszélne azt azonnal offold!!!
ma 14:03
 10/10 anonim ***** válasza:

6

Na ez vészjósló. Hogy házas, eltörpül ez mellett. Törlés és tiltás örökre.

ma 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!