Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégsem élhetnek külön és válás sem valószínű?
Pár napja ismerkedem egy két gyerekes férfival.
Elmondása szerint ,hónapok óta nem élnek együtt a feleségével,viszont a nőnél kint van ,hogy házas és a férje nevét is viseli.
A férfinél semmi közös kép csak ő és a gyerekek.
Tegnap derűlt ki ,hogy két ünnep között az anyósékkal és a gyerekekkel mennek egy hétre síelni !
Szerintem egyértelmű mi is itt a kérdés ....
Én tegnap annyit közöltem vele, hogy akkor folytassuk ezentúl a beszélgetést ha megtörtént egyáltalán a vállókereset beadása.
N33
Az, hogy a felesége a nevét viseli, semmit nem jelent. Attól még elválhattak. Attól is, hogy nem frissítette az adatlapját.
Viszont a leírtak alapján nem váltak el, és valszeg nem is fognak.
Csak a szokásos férfi hazugság.
Régi szabály, hogy hosszú kapcsolatból/házasságból kilépő férfit 1,5-2 évig békén hagyunk, mert 90% eséllyel szívás lesz a vége. :( Megy a csiki-csuki, gyerekek, érzelmi zsarolás, krvanéni aki elvitte apát, stb. A férfi részről meg pótlék-vigasztalás-szex kombó miatt kell nő legtöbbször.
A férfi képeinél simán lehet, hogy csak te nem látod a fotókat, ha úgy állította be.
"Én tegnap annyit közöltem vele, hogy akkor folytassuk ezentúl a beszélgetést ha megtörtént egyáltalán a vállókereset beadása."
És erre mi volt a reakciója?
Nem tudom,mivel korlátoztam a beszélgetést ... Viszont nehókem soha nem volt még dolgom gyerekes férfival,de akkor nem csalt a megérzésem !
Ma viszont arra lettem figyelmes ,hogy a házam körül járkált kocsival ... Fene se tudja honnan tdta meg mivel nem árultam el neki pontosan, és ő mellettem lévő közvetlen kis városban él .
Ha el is válnak akkor sem fogja letagadni a gyerekeit! Vedd figyelembe, hogy akkor is el fog velük menni síelni/nyaralni, időt fog velük tölteni!
Ha gyermekes pasival/nővel állsz össze akkor ezt kalkuláld bele. Akkor is ha lesz később közös gyerek, nem fogja a már meglévőket megtagadni. Vasárnaponként menni fog hozzá, s lesz velük egy csomó közös programja.
6
Na ez vészjósló. Hogy házas, eltörpül ez mellett. Törlés és tiltás örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!