Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eszemmel tudom hogy valószínűleg jobb lenne elválni, de úgy, érzem soha nem lennék rá képes. Mit tegyek? 32/N
Vallás miatt házasodtunk össze idejekorán. Nem igazán illünk össze. Én soha, sem leszek neki elég jó, ő pedig nem érez rá késztetést hogy elég jó legyen nekem. Volt már olyan az életében akinek a csillagokat is lehozta volna. Én nem az vagyok. Ráadásul úgy érzi kimaradt az életéből a nagybetűs élet, ismerkedés (vallás miatt). Néha azt érzem hogy egy időzített bomba. Egyszer úgyis megcsal vagy elhagy.
Meddig érdemes megmenteni egy házasságot?
Van hogy imádom, bármit meg tennék érte, van hogy gyűlölöm.
A házasság már csak ilyen, 20 év együttlét után van olyan nap amikor hátam közepén a pattanás, máskor meg hiányzik és nem bírok nélküle élni. Amíg a pozitív napok überelik a rosszakat, addig van értelme küzdeni a kapcsolatért.
A korai házasságok ismérve, hogy idővel az egyik fél azt érzi, hogy ő nem élte meg a vágyait a házasság előtt és nem a partnerével akarja azt kipróbálni, vagy azért mert megveti, vagy azért mert nem tartja alkalmasnak rá. Sajnos ez a helyzet tényleg időzített bomba tud lenni, csak akkor lehet ezt rendesen kezelni ha mindkét fél együtt keresi a megoldást, ha az egyik fél kizárja a másikat akkor szakítás lesz a vége.
Rendelj egy pizzát.
A pizza előbb megjön mint a mentőautó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!