Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg sosem fog engem úgy szerteni, mint az exét, és ez fáj nekem. Nektek volt már így?
Úgy mondanám, hogy van társ meg van olyan társ is akivel kerek egésznek érzed az egészet...talán veled az előbbi, mig az exével az utóbbi eset forog fenn.
Én őszinte leszek, nem tudnék igy élni. Engem zavarna. A mostani (illetve utóbbi) párommal egyformán nagyon szerettük egymást, egyutt voltunk kerek egész. Elment. es mivel tudom hogy soha nem leszek tul rajta es soha nem tudnek senkit igy szeretni, ezert kapcsolatot se akarok többe. Lehet a párod is tul koran lépett, mielott fel tudta volna dolgozni....a szakitas is "gyasz", van akinek pár honap de van akinek sosem sikerül feldolgozni...
En is megerositem, hogy bizony ido kell, 11 ev az sok ido. Nem irtad miota vagytok egyutt, de sok ev lesz, mire teged is ugy a bizalmaba fogad, mint az ex-et, plane ha megegetve lepett ki a kapcsolatbol.
Szerintem ezt a hasonlitgatast tedd felre, mondjuk ugy, hogy eleve nem egyenloek a versenykorulmenyek, hiszen hatranybol indulsz. Viszont az ido neked dolgozik, a masik szep lassan torlodik kifele, ahogy a jovobeli elmenyeitek titeket kapcsol ossze. Most meg eleg sok mindenrol az ex juthat eszebe, eleg egy szin, illat, forma, barmi. Lehet az eletben nem lesz mar oszinte mosolya, de az nem a te hibad a lelke haborog.
Neked csak annyi tennivalod van, hogy mellette allsz, a jo ertelemben, erezze, hogy szereted es szamithat rad. Az utolso kerdesed azert elgondolkoztat. Kemeny faba vagod a fejszed, ha maradsz, ez egyertelmu. Eloszor is rohadt sokat kene kozosen beszelgetni, hogy konnyebb legyen feldolgozni mindkettotok szamara a multat. Az evek szamabol, a sorok kozott olvasva, az is valoszinu, hogy mashol sem lesz szamodra kolbaszbol a kerites. Ugy gondolom a parod elvesztette a hitet, de azert a ferfi lelek egyszeru, egy no barmit ki tud hozni egy ferfibol, gondolom te is ismered a kozhelyet a sikeres ferfiakrol. A te dontesed, melyik uton mesz vegig.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!