Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valószínűleg sosem fog engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűleg sosem fog engem úgy szerteni, mint az exét, és ez fáj nekem. Nektek volt már így?

Figyelt kérdés
11 évig voltak együtt, elváltak. Tudom, és hallom mindenkitől,mekkora szerelem volt köztük. Megnéztem régi képeket is róluk, és láttam, mennyire boldogok. Közös karácsonyok, ünnepek, kirándulások stb. Mi is megyünk, de már nem annyit. Inkább dolgozik, még a hivatása mellett, elfoglalja magát. A munka fontosabb neki. Állítólag már nem szerették egymást, de úgy érzem, még nem tette túl magát.. és azt is érzem, hogy velem nem olyan boldog, nem csinál közös képeket, nem mosolyog annyit. Hiába vagyok igényes, mások szerint szép stb. Nem tudom úgy megdobogtatni a szívét, mint a másik nő. Hiába minden... én nagyon szerelmes vagyok, ő kevésbé. Hagyjam inkább őt?

2018. dec. 15. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Tudod van erre egy igaz kijelentés. Mindenben az első az igazi. Nem hinném hogy nem szeret téged, de nincs egyforma szerelem. Nem tud ugyanúgy szeretni téged, mint őt. Ez teljesen normális, mert az ujjaink hossza se egyforma és két ugyanolyan ember sincs. Azt mondanám hogy hagyj neki időt a felejtésre és ne akard hogy ugyanazt csinálja veled, mint a volt párjával.
2018. dec. 15. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Tobbfele szeretet letezik. Van langolos, rombolos, es van csendes, gyenged is. Es ezek kozott millio es egy masfele. Szerintem felesleges osszehasonlitgatni ezeket, mert lehet, hogy egy regebbi kapcsolatban nagyobb langon egtem, ha megsem voltam boldog vele. Es lehet egy langyosabb szerelem is az igazi, mert ott beke, megertes, es elfogadas vesz korul. Szerintem ne agyalj ilyeneken, mert az semmire sem jo, csak tonkreteszi a kapcsolatotokat. Egyszeruen csak orulj annak, hogy most veled van, es szeretheted. Ha igy allsz hozza, nagyobb esellyel maradtok egyutt hosszabb tavon is, es meg az is lehet, hogy benne is felerosodnek idovel ezek az erzesek. (Bar szerintem most is azok, csak ahogy idosodik az ember, ugy mulik el belole a vihar, es veszi at a helyet a bekes, csendesebb szeretet.)
2018. dec. 15. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Úgy mondanám, hogy van társ meg van olyan társ is akivel kerek egésznek érzed az egészet...talán veled az előbbi, mig az exével az utóbbi eset forog fenn.

Én őszinte leszek, nem tudnék igy élni. Engem zavarna. A mostani (illetve utóbbi) párommal egyformán nagyon szerettük egymást, egyutt voltunk kerek egész. Elment. es mivel tudom hogy soha nem leszek tul rajta es soha nem tudnek senkit igy szeretni, ezert kapcsolatot se akarok többe. Lehet a párod is tul koran lépett, mielott fel tudta volna dolgozni....a szakitas is "gyasz", van akinek pár honap de van akinek sosem sikerül feldolgozni...

2018. dec. 15. 21:53
 4/6 Rockarc ***** válasza:

En is megerositem, hogy bizony ido kell, 11 ev az sok ido. Nem irtad miota vagytok egyutt, de sok ev lesz, mire teged is ugy a bizalmaba fogad, mint az ex-et, plane ha megegetve lepett ki a kapcsolatbol.

Szerintem ezt a hasonlitgatast tedd felre, mondjuk ugy, hogy eleve nem egyenloek a versenykorulmenyek, hiszen hatranybol indulsz. Viszont az ido neked dolgozik, a masik szep lassan torlodik kifele, ahogy a jovobeli elmenyeitek titeket kapcsol ossze. Most meg eleg sok mindenrol az ex juthat eszebe, eleg egy szin, illat, forma, barmi. Lehet az eletben nem lesz mar oszinte mosolya, de az nem a te hibad a lelke haborog.

Neked csak annyi tennivalod van, hogy mellette allsz, a jo ertelemben, erezze, hogy szereted es szamithat rad. Az utolso kerdesed azert elgondolkoztat. Kemeny faba vagod a fejszed, ha maradsz, ez egyertelmu. Eloszor is rohadt sokat kene kozosen beszelgetni, hogy konnyebb legyen feldolgozni mindkettotok szamara a multat. Az evek szamabol, a sorok kozott olvasva, az is valoszinu, hogy mashol sem lesz szamodra kolbaszbol a kerites. Ugy gondolom a parod elvesztette a hitet, de azert a ferfi lelek egyszeru, egy no barmit ki tud hozni egy ferfibol, gondolom te is ismered a kozhelyet a sikeres ferfiakrol. A te dontesed, melyik uton mesz vegig.

42F

2018. dec. 15. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Így nem lennék együtt valakivel.Nincs nekem kedvem bizonygatni senkinek sem,hogy velem jobb lehet az élet,sem versenyezni nem akarok múltbéli exekkel,sem búfelejtő nem akarok lenni.Dolgozzon akkor,nyalogassa a sebeit,de nélkülem.Teljes párkapcsolatot keress,amiben a másik is ugyanúgy érez irántad,lesz kedve közös képeket csinálni,és elmenni ide-oda,amik nem emlékeztetik őt senkire.
2018. dec. 16. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Maradj vele, tanogasd. Szeresd. Idővel o is értékelni fog annyira, mint az előző párkapcsolatát. 11 év megszépült “hibáival” és boldogsága al pedig ne akarj versenyezni... mert nem tudsz. Most veled van, és csak ez számít. Más ne nagyon zavarjon.
2018. dec. 16. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!