Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Kb egy hete kaptam a férjem nemi szervéről fotót.
Nem reagáltam rá semmit, nem kérdeztem a csajnàl. Sokkot kaptam. És azóta is. Ki vagyok teljesen.
ma 08:03
1/8 anonim válasza:
Lehet másoknak kuldozgeti ahogy a pasik szokták.
2/8 A kérdező kommentje:
14 év után felismerem az övét...
ma 08:12
3/8 anonim válasza:
Nem sikerult értelmezni amit írtam.
Lehet f.sz szelfiket küldözget mindenkinek mivel ezt szokták csinálni a pasik.
4/8 A kérdező kommentje:
Félre értettem
ma 08:25
5/8 anonim válasza:
Én szembesíteném a férjem, tudva, hogy ebből akár válás is lehet. Kérdés, hogy te ezt be tudod-e vállalni.
Esetleg előbb kérdezz rá a csajnál, hogy miért küldte el neked. Mi volt a célja.
7/8 anonim válasza:
Egyértelműen másnak kuldozgeti, nem nehéz kitalálni mi célból
8/8 anonim válasza:
Elválnék. Nyilvánvalóan megcsal téged online és nincs kizárva, hogy offline valamilyen nővel nem történt egy s más, sőt szex. Az a helyzet, hogy hűtlen féreg és hiába bocsájtasz meg neki, vagy mentek el terápiára akkor sem fogod elfelejteni mit csinált és mikor fogja újra. A legrosszabb az egészben, hogy nem mondta el a vágyait, nem mondta, hogy jó lenne feldobni a szexet veled hanem a hátad mögött élvezkedik más nőkkel. Mi mást tehetnél ezek után mint a válás amikor szétalázott és fog is a jövőben? Az ilyen típusú "férfi" nem érdemli meg a második esélyt hiszen úgyis megint hátba fog szúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!