Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/ srácok mit gondolnátok, mit tennétek ebben a helyzetben?
Új munkahely, jobban megkedveltek egy kolléganőt, mint kellene. Minden nap keresed az alkalmat a beszélgetésre, érezhetően erős a vonzalom köztetek, de neked van feleséged és gyermeked. Magad sem tudod mi zajlik, semmit nem teszel, hiszen tudod, hogy tilos, de az érzés benned van. Tudod jól, mert érzed, hogy kölcsönös.
Egyik nap kapsz a kolléga nőtől egy üzenetet, hogy ne keresd a társaságát, csak ha munka miatt szükség van rá, mert kedvel Téged, fontos vagy neki de ő így szenved, túl akár ezen az érzésen lépni, mert tudja, hogy foglalt vagy és tilos.
Te mit tennél? Nem kell az erkölcsi kioktatás, egyrészt semmit sem tettem, másrészt én ezt a szitut nem akartam, így hozta az élet.
Mit lépnétek erre, mit is jelent ez?
Döntök. A feleségem mellett.
45/F
tudom, megértelek, sőt! S igen, minden szempontból nehéz a helyzet. Fordítsd az energiáidat a feleséged irányába: menjetek el randizni, szeretkezzetek hévvel, és töltsetek időt egymással! Ez a te döntésed! S tényleg hívd el randira!
Ha akarsz erről beszélni, írj!
1-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!