Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek az alábbi helyzetben? (részletek lent)
Mikor elkezdte nekem mondogatni ezeket az exem, hogy ez meg az a csaj is jelölgeti es ő nagy mellel nem jeloli vissza őket abbol az lett:
1. Olyan volt mintha magát akarná futtatni hogy sztárolják más nők.ez kiabrándíto volt.
2. Olyan volt mintha féltekenységet akarna generalni szandekkal
3.féltékenységet is generált
4. Persze hogy nem jelolte vissza aki neki nem tetszett es nekem verte erre a mellét, csak epp a hatam mögött meg jelolgette akik neki tetszenek
5.valamiert ő kizarolag nem is akarta hogy kitegyuk a kapcsolati státuszt
Nagyon örülök annak hogy most olyan barátom van aki nincs fent közössegin mert ő is latja hogy rengetegen veszekednek rajta ki kit miert like-olt stb, és örömmel zölt el engem az hogy nálunk nincs fb sem.
Szoval en a párod helyében tudni se akarnék rola sőt ismerosnek se venném fel a páromat.nem.is lesegetném.mert nem kell ez nekem a nyakamba. Hogy egymás olxalait lesegessuk ellenörizzuk es közénk álljon bárhogyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!