Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz kapcsolat után az örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz kapcsolat után az örök egyedüllét, mi velem a baj, hogy csak ez jutott? Légyszives ne bántsatok.

Figyelt kérdés
Férfiként soha nem volt sikerem a nőknél első párkapcsolatom ill szexuális együttlétem is harminc felett lett. 4 évet voltunk együtt együtt azonban a barátnőm ahogy haladt a kapcsolatunk egyre elviselhetetlenebb, követelőzőbb lett, egyre inkább úgy kezelt mint nevelendő gyereket. Én mindezt, mindent elviseltem neki, elfogadtam olyannak amilyen ha sokszor nem is voltam mellette boldog, főleg mert féltem attól ha szakítok vele akkor lehet soha többet nem találok senkit és egyedül maradok. Mégis ő egyik napról a másikra elhagyott egy másik férfiért akivel azóta is együtt vannak. Azóta eltelt másfél év és még egy randi sem jött össze nekem.
tegnap 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Kezeltesd magad, és ez nem bántás, hanem egy jó tanács. Írhat is akárki akármit, te a fejedben most eldöntötted, hogy neked nagyon rossz. Amig nem tartod magad többre, nem dolgozol magadon, addig nem lesz jobb.
tegnap 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

"mindent elviseltem neki, ... mert féltem attól ha szakítok vele akkor lehet soha többet nem találok senkit és egyedül maradok.

Látod, ő nem félt, és jobb lett neki.

Ismerkedni kell, próbálkozni, és csak abban maradni benne, ami jó.

tegnap 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, mi veled a baj, mert nem ismerlek, és nem vagyok pszichológus sem.

De arra tippelnék, hogy nem vagy magabiztos, és ez negatív hatással van az életed több területére is. Magabiztosságot kellene szerezned, fejleszd magad.

tegnap 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valami súlyos gond van az önbecsüléseddel, stabilitásoddal.

Nem bántásból mondom, és pszichoterápiát javaslok. Pont azért, mert megérdemled, hogy jobb legyen a helyzet.

tegnap 22:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ? Esetleg tudnátok javasolni olyan orvost, terapeutát aki jó az olyan probléma kezelésében mint az enyém és sikereket ért el? Pszichológushoz jártam, semmi eredményre nem vezetett
tegnap 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:

#5 mégis mit vársz egy pszichológustól?? Neked kell rendbe jönnöd, ezért komoly munkákat kel magadban elvégezned... A pazichológus terel téged a jó irányba, de ennyi. Helyetted nem tud senki meggyógyulni...

Van egy olyan sejtésem, hogy te nem tettél sokat a javulásod érdekében

ma 02:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Pszichoterápiár küldenék, pedig szegény csak csúnya 😅

Beszarok milyen emberek vannak.

Aki jóképű de elmebeteg, az meg simán csajozik.

ma 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!