Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek/Urak! Más is úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek/Urak! Más is úgy látja, hogy a modern társadalmi berendezkedésünk tette tönkre a párkapcsolatokat és a nemi szerepeket?

Figyelt kérdés

Előre tisztáznám, hogy nem utálom sem a férfiakat, sem a nőket! Csak én úgy gondolom, hogy mindkettőnek megvan a maga előnye és szerepe. Vannak olyan energiák, értékek, amelyek férfiakra, míg mások nőkre jellemzőek. Hiába próbálják a mai világban ezt eltörölni, és nagyon erőszakosan, nyomás alatt álló szakemberek, tudósok szava által hitelesítve lenyomni az emberek torkán - mivel ez az érdek - ez így van. Embereknél és állatoknál is vannak nemi jellegzetességek. Egyik nem felé se hajlok, mindkettőnek van jó is és rossz is, és a régi világ ezekre épült. Persze nem volt tökéletes, de sokkal jobb volt, mint a mostani helyzet.

A férfi értéke abban rejlik, hogy védelmező (főleg nők és gyerekek felé), racionális, szilárd erkölcsű, elvalapú.

A nő értéke pedig abban, hogy gondoskodó, puha, könnyen másokra hangolódó, empatikus.

Mindkét nemnek egyetlen durva hátránya van. A férfiaknak az agresszív, erőszakos energiák, a nőknek pedig a szeszéllyel párosuló elvtelenség.

A régi világban megvolt az egyensúly. A női szeszély és elvtelenség kordában volt tartva azzal, hogy a nő nem igazán lehetett önálló és anyagilag függött a férfitól, és így ki tudtak jönni a nagyon szép előnyök. A férfi pedig kenyérkereső volt, védte a családot, írta a szabályokat, szóval az ő előnyei is tagadhatatlanok voltak.

Ameddig nem nőiesedett el a politika, addig voltak háborúk, és mindig tiszta volt, hogy ki az ellenség, így pedig a férfi tudta védelmezni a hazát és a családot, és ebben voltam levezetve az agresszív energiái.

Nyilván sok volt a hiba, de ki lehetett volna korrigálni a modernizáció és fejlődés során a rendszert úgy, hogy jó maradjon.

De ehelyett jött a feminizmus. Egy része teljesen jogos és szép (választójog, tanuláshoz való jog), de sajnos erősen átlépett egy határt. A politika elnőiesedett, és alapvetően nagyon szép női értékek kezdtek el károkat okozni. Elmaradtak a háborúk, jött a túlnépesedés, de ugyanakkor a háttérben, a gazdaság és a politika színterén sunyin, taktikusan ugyanúgy folyik az ellenségeskedés, de a hagyományos férfi értékekkel nem lehet kezelni, csak elvtelenséggel. Az ellenséget beengedjük magunk közé, és a férfiak nem tudnak ellenük megvédeni (erőszakos kultúrájú bevándorlók), ha meg is próbálja, akkor ő van érte lehordva érzéketlennek. A női beleérző képesség miatt devianciák lettek normalizálva, és ez formálja tovább a társadalmat, és az lett a norma, hogy ezeket el kell fogadni. A család, mint egység szétesik és a hűség, szeretet, kitartás értékét vesztette, mivel a nőknek nincs szükségük férfiakra (amit nem röstellnek lépten-nyomon elmondani), erre lehetőséget is kaptak a társadalomtól. Eredmény: bármikor eldobnak egy kapcsolatot (általában ők válnak) lelkiismeret nélkül, gyereket pedig egyre kevesebben hajlandóak vállalni.

A férfiak agresszív energiái nincsenek a megfelelő helyen levezetve, az értékeik el vannak nyomva, frusztráltak, emiatt pedig egyre több helyen, egyre csúnyább módon csapódik ez le, szóval beláthatatlan károkat okoznak ők is.

A társadalom tönkre van téve, és a lassú pusztulás felé halad. Fogyunk, elveszítette a fontosságát a család, és közben a nyakunkon vannak mások, akikre ez nem igaz, boldogan alapítanak családot, és közben egyre többeknek közülük a célja elnyomni a mi kultúránkat, ami előbb vagy utóbb sikerülni is fog.

Van itt más is, aki látja, hogy a vesztébe rohan a társadalmunk és mindkét nem tönkre van téve érzelmileg?

Mi lenne a megoldás? Visszafordítható még egyáltalán?

#társadalom #feminizmus #vesztébe rohan #férfi energiák #női energiák
tegnap 14:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
0%
Olyan értelmes kérdésnek kezdődött aztán ⏬⤵️⬇️👇🔻🔽
tegnap 18:13
 52/63 anonim ***** válasza:
11%
Tedd tönkre a családot és idővel a nemzet is elpusztul. A szingliség pedig hatalmas üzlet! Ez a cél! Éljen minél több ember egyedül! Jó irányba haladunk!
tegnap 18:20
 53/63 lizzi77 ***** válasza:
94%
Valami hosszú kioktatást akartam írni,de mivel úgyis csak a veled egy követ fújókra vagy kiváncsi,csak azt mondom:ne told fullba a kretént!
tegnap 18:28
 54/63 anonim ***** válasza:
5%

"A női beleérző képesség miatt devianciák lettek normalizálva"

Ez ott bukik, hogy a női empátia csak a giccses filmekben meg lányregényekben létezik.

tegnap 18:51
 55/63 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon sok kerdesem lenne de csak egyet teszek fel:

A férfiak a felesleges agressziót miért is nem tudják civilizalt keretek között sportolas, küzdősport űzésében levezetni háború és nőverés helyett?

tegnap 18:54
 56/63 anonim ***** válasza:
93%

Magyarra lefordítva:

Incike nem talál nőt, és ahelyett, hogy magába nézne, az egész világ pusztulását vizionálja, amelynek természetesen a cudar nők az okai mindenféle aspektusból.

tegnap 19:05
 57/63 anonim ***** válasza:
85%

Én lecarom, hogy mit tett tönkre és mit nem. Kit érdekelnek a hagyományok meg a nemi szerepek?

Már kislányként is utáltam, ha azt mondták, hogy valamit nem szabad, mert lány vagyok, vagy valamit muszáj, mert lány vagyok. A mai napig gyűlölök mindent, ami női dolognak van beállítva, és szeretek mindent, amit általában a férfiak dolgának mondanak.

Nem örülnék, ha nem lenne saját keresetem, és azt kellene csinálnom, amit a férjem mond.

tegnap 19:38
 58/63 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem miért kell ragaszkodni a sztereotípiákhoz csak azért mert nőnek vagy férfinak születtél

Ez olyan kőkori felfogás

Azért mert fac van a lábad között,nem biztos hogy egy agresszív logikus dontekeset hozó vezető tipus vagy, és attól hogy nőnek szulettel, közel sem biztos hogy te vagy a puha,gondoskodo otthon melege..

Aki nem látja be hogy az embereket nem lehet egyszerűen ezek alapján kétfele osztani,az vagy nem ismer elég embert,vagy csak nagyon felszinesen

tegnap 20:15
 59/63 anonim válasza:
93%
Szerintem jelentkezz önkéntes katonának az ukrán frontra, és utána vernyákolj arról, hogy milyen király egy háború. Ja, nem fogsz tudni, mert bedarálnak tűzharcban, vagy lerobban a fejed a helyéről egy szőnyegbombázas során. A maradványaidat meg elmossa majd az eső. Torz az elméd, ha ezt kívánod. Vagy ha már most lenne gyermeked, akkor ahogy betölti a 18-at küldöd bele a húsdarálóba? Láttál már háborús filmet, vagy van fogalmad a modern hadviselésről? Te vagy szociopata vagy, vagy szimplán tájékozatlan. A fotelből bazi okos vagy, de berinttyentenél ha a frontra hívnának holnap golyófogónak. Ha pedig valami csoda folytán mégis túlélnéd - 4-n végtaggal - életed végéig gyötörne a PTSD. Sületlenségeket hordasz össze.
tegnap 20:23
 60/63 anonim ***** válasza:
88%
59# aki szerint a háború egy jó és kívánatos dolog, azzal az emberrel kár vitába szállni
tegnap 21:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!