Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ti szoktatatok törődni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti szoktatatok törődni a párotok érzéseivel, lelkével ?

Figyelt kérdés
Szóval azt kérdem hogy szerintetek is mérvadó az a régi felfogás hogy a férfi ne sírjon meg érzelgősködjön hanem oldja meg magában, vagy szerintetek ez butaság és oda figyeltek a párotokra ?
dec. 17. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
90%

8

Bocs, de nem te vagy a referencia.

Senki sem köteles szakítás után az exével foglalkozni. Megjegyzem, a férfiak sem szoktak, max ha dugást remélnek.

dec. 17. 18:33
 12/72 anonim ***** válasza:
12%

A saját káromon jöttem rá arra, hogy valóban nem így működik. Szóval most már az én hozzáállásom is megváltozott: értelmetlennek tartom a párkapcsolatokat: az egyik pillanatban még én vagyok a szeretett férfi, a másik pillanatban meg kint hagynak az utcán éjszaka.

De ez nem változtat azon, amit az #1-es kommentben leírtam.

dec. 17. 18:37
 13/72 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de nem lehetsz túl értelmes, ha az exeidhez szaladtál segítségért, akikkel minden bizonnyal jó okkal nem működött hosszútávon a kapcsolat. Nem is értem.
dec. 17. 18:40
 14/72 anonim ***** válasza:
89%
12 Ja, ezt hívják szakításnak.
dec. 17. 18:40
 15/72 anonim ***** válasza:
8 Attól hogy te ilyen nőt/nőket fogtál ki nem mindenki ilyen. Ez egyáltalán nem attól függ hogy nő e vagy férfi, sőt szerintem férfiből több van ilyen.
dec. 17. 18:54
 16/72 anonim ***** válasza:
10%

#12-13

Teljesen mindegy, mert ez nem változtat semmit sem azon, amit az #1-es kommentben írtam: A nőket akkor sem a pasi érzései érdeklik, hanem a sajàt érzései, és az alapján hoz meg egy döntést a férfival kapcsolatban, hogy Ő mit érez iránta.

Erre kontráztatok rá, hogy a pasik is ilyenek, mett ezt hittétek, erre nem tudok majd mit reagálni, mire én reagáltam, hogy én NEM voltam ilyen.

Az, hogy próbáljátok értelmetlennek beállítani a viselkedésem, a téma szemszögéből mindegy: mert bennem eredetileg nem volt meg az a hideg és közömbös hozzáállás a nők iránt, ami egy nőben megvan az exe iránt.

Az, ami számotokra természetes, számomra borzasztó: én nem tudnám kint hagyni egyetlen exbarátnőm sem a sötét éjszakában, akkor sem, ha megvetem. Azt mondanám neki, hogy "gyere be, ne maradj kint, mert már elment a járatod. Eredj, feküdj le a kis szobába, aztán majd a reggel 6 órásival hazamész."

Ez az empátia a nőkben egyáltalán nincsen meg.

Szóval miféle érzésekről beszélünk? Max negatív érzések jöhetnek számításba: Szakítás után alap a gyűlölködés a nőknél (tisztelet a kivételnek).

dec. 17. 18:56
 17/72 anonim ***** válasza:
89%

16

De mindneki ez alapján hoz döntést, könyörgöm…

Te is azért viselkedtél másképp az exeiddel, mert a saját elmondásaid szerint NEM VOLTÁL KÖZÖMBÖS. Ha közömbös lettél volna, akkor meg nem érdekel. :D

Próbáljunk meg gondolkodni picit…

dec. 17. 18:59
 18/72 anonim ***** válasza:
15%

"De mindneki ez alapján hoz döntést, könyörgöm…"

Van, aki felül tud emelkedni az érzésein időnként.

"Ha közömbös lettél volna, akkor meg nem érdekel. :D"

Én eredeti értékeim szerint nem lehetek közömbös olyan emberrel, aki annak idején sokat jelentett nekem.

Hogy most közömbös(ebb) lettem, az azért van, mert rájöttem, hogy az én értékeimre nincs igény: sőt, aljas módon kihasználják.

De ez nem változtat semmin.

dec. 17. 19:05
 19/72 anonim ***** válasza:
100%

16 Mondjuk téged én is kidobtalak volna rövid úton ezekkel a nők ilyenek meg olyanok szövegeiddel. Semmire nem jó az ilyen, csak kavarja a szrt. Hogy jutottál el agyilag ebből a fejtegetéseidre, miszerint ismered az összes nőt néhány esetből? Kellemetlen hótbuta emberrel járni, lehet azért küldtek el, mert másban is jelentkezett nálad ez a hiányosságod.

Ok látom odaírtad hogy "(tisztelet a kivételnek)", de ez nem elég. Egyáltalán nem csak kivételekről van szó.

dec. 17. 19:06
 20/72 anonim ***** válasza:
83%

18

Azt tudtad, hogy nem döntés kérdése, hogy mit érzek valaki iránt? Szegény exeid egy autistával voltak együtt, nem csodálom, hogy szakítottak.

dec. 17. 19:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!