Hogy szoktatatok netezni telefonon?
Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 22:00
A kérdező szavazást indított:
Van otthon net, mindig ahol van net, oda csatlakozok, ahol van
Csak mobilneten vagyok
Otthon net, amúgy mobilnet
Otthon nincs netem, ahol van net, rákapcsolódom
58 szavazat
1/15 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi lennék 😁
2023. aug. 29. 22:00
2/15 anonim válasza:
Otthon és munkahelyen wifi, egyébként mobilnet. De lassan rá kell szoknom a nyilvános hotspotok használatára, mert jövőre megszűnik ez a jó csomag és nem lesz már ilyen sok mobilnetem.
3/15 anonim válasza:
Ülve.
Állva a kereszteződésben a zebra előtt sose, sőt sztrádán vezetés közben sem.
4/15 anonim válasza:
Otthon,melóhelyen wifi, többi mobilnet nekem is. Nyílt wifire nem merek felcsatlakozni
6/15 hosszúhajú válasza:
a telón sehogy. nem bírom elviselni ezt az állandó jelenlétet. csak laptop este.
7/15 anonim válasza:
Ahol lehetőségem van, wifit használok, különösen ott, ahol hosszabb ideig tartózkodok, pl. itthon, vonaton, esetleg kávézóban. Legfeljebb akkor használok olyan helyen mobilnetet, ahol egyébként lenne wifi, ha éppen csak gyorsan akarok megnézni valamit.
9/15 anonim válasza:
Itthon itthoni netről, ha az utcán, tömegközlekedés stb vagyok mobilnet (mi más?), munkában wifi mert rossz a térerő.
10/15 anonim válasza:
Otthon, wifi, máshol nyilt wifi, vagy ha van kód akkor az
“ Nyílt wifire nem merek felcsatlakozni”
Én már volt hogy plázában néztem rá a netbankomra…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!