Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy szoktatatok netezni...

Hogy szoktatatok netezni telefonon?

Figyelt kérdés

2023. aug. 29. 22:00
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán. Inkább gép vagy tablet.
2023. aug. 30. 06:50
 12/15 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Otthon wifi, ezen kívűl mobil net mindenhol.
2023. aug. 30. 07:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy egész nap mobilneten vagyok, és észre se veszem, van hogy átlépek wifire, ha ott, ahol vagyok, van normális wifi. Korlátlan mobilnetem van, úgyhogy igazából mindegy.
2023. aug. 30. 07:40
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Házban xar a térerő, meg amúgy is jobban szívja az akksit, szóval mindenképp wifi-re kapcsolódom.

Amúgy korlátlan voda 4G netem van. Senkinek nem ajánlom. Yettelhez képest HULLADÉK. Egyedül Balatonon van az, hogy képes ugyanazt a sebességet hozni. Vidéken, városokban, fővárosban POCSÉK. Sokkal gyengébb a jel, lassabb.

(Az meg tökmindegy, hogy plázában nyílt a wifi. Az oldal a lényeg, amit megnézel. Ha ott van a címben, hogy httpS, és a böngésződ sem rinyál az oldal tanúsítványára, akkor nem lehet gondod belőle. Meg nyilván ne legyen bekapcsolva a wifi debugging és hasonlók)

2023. aug. 30. 08:23
 15/15 anonim ***** válasza:
A szomszéd wifijére csatlakozom, csak ne szóljatok neki.
2023. aug. 30. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!