Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg creepy lenne?
Figyelt kérdés
Van egy lány a koliban, szerintem én is bejövök neki, de sose mertem leszólítani vagy ilyesmi. Nem sokára utazok haza és gondoltam, hogy a szoba ajtaja elé leteszek egy kis cserepes viragot egy rövidke üzenettel.
Tényleg nagyon creepy? Először jó otletnek tűnt, mert en csak kedveskedni akartam, de lakotars kinevetett amikor elmondtam és elbizonytalanodtam...
dec. 12. 16:54
12/14 A kérdező kommentje:
Mivel nem találkoztam vele, így végül az eredeti terv lett, hogy leraktam az ajtaja mellé hajnalban indulás előtt. Remélhetőleg még mielőtt hazautazott Ő is. Nem tudok semmit, hogy bevitte-e, vagy még mindig ott van vagy akármi.
dec. 14. 13:13
13/14 anonim válasza:
Majd meséld el a folytatást, kíváncsi vagyok rá.
14/14 A kérdező kommentje:
#13 Nem hiszem, hogy lesz bármi is. Egyetem rendezvényszervezője rakott fel egy csomó képet szemeszter partyról nemrég, ahol az említett lány van rajta a szobatársával és még 3 sráccal az egyik képen, akik kétlem, hogy csak a barátaik lennének. Úgy hogy valószínűleg sikerült beégetnem és hülyét csinálni magamból... Számíthattam volna rá, hogyha a magyaroknak nem kellek, akkor a külföldi lányoknál se lesz túl sok esélyem és csak én gondolok bele többet mint eddig mindig... lehet ha még találozok vele akkor bocsánatot kérek tőle amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam és remélhetőleg nem fog égni a p*fám a tavaszi félévben. Azért köszönöm a motiválást és a tanácsokat Mindenkitől!
dec. 16. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!