Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsal vagy tenyleg faj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal vagy tenyleg faj valamije es azert tunt el?

Figyelt kérdés

Megbeszeltuk a szerelmemmel hogy hazaer aztan talalkozunk.

Mar keszulodtem es elotte fel oraval irta hogy nem tud jonni mert faj a foga neharagudjak, holnap nem is megy dolgozni mert fogorvoshoz megy. Onnantol kezdve alig irt, itt még nem gyanakodtam hogy valami nohoz megy mert megertettem hogy faj a foga.

Aztan ra 2 orara irta nekem, hogy kikapcsolja a telojat hogy ne keresse senki es hatha eltud aludni..

Na ebbol gondolom hogy valami nohoz ment.

Le lehet nemitani a telefont, ki lehet kapcsolni a wifit. O kikapcsolja a telefont es ezt jelzi nekem.

Gyanakszom hogy valami nohoz ment. Alig tudtam ossueszedni a gondolataim olyan idrged vagyok.

szept. 4. 21:57
A kérdező szavazást indított:
No van a dologban
Nincs alapja a gyanakvasomnak
19 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Olyan kommentre nem fogok reagalni aki azt irja minek vagyok vele ha nem bizok benne. Koszi.
szept. 4. 21:58
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Ha ennyire nincs meg a bizalom, akkor kuka az egész.
szept. 4. 21:59
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

#1 Pedig sajnos így van. Valami nem úgy történik, ahogy szeretnéd és már balhéznál. Érdeklődtél azóta, hogy van? Hogy van a foga?

Ha meg akar csalni, úgyis megcsal és nem hiszem, hogy előtte bejelenti, hogy eltűnik.

szept. 4. 22:00
 4/15 A kérdező kommentje:
3. Ki van kapcsolva a telefonja
szept. 4. 22:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy fogfajas nagyon fajdalmas tud lenni.

Nekem gyokerkezeles elott mar olyan fajdalmam volt, hogy a fejem is fajt es hanytam is folyamatosan. Ugyhogy abszolut hihetsz neki, ha azt mondja, megprobal aludni.

szept. 4. 22:11
 6/15 A kérdező kommentje:

En elhittem hogy faj neki, es azt is elhittem volna hogy aludni akar.

De emiatt ki kell kapcsolni a telefont? Nekem csak ez gyanus.

szept. 4. 22:21
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem volt egy exem aki szinten errol hires ha alszik ő kikapcsolja a telot. Volt hogy rosszul is volt hasfájos meg ezek. Soha nem volt nőnél mert ha ennek ellenére nála rágtam a küszöböt mindig kinyitotta.

Aztán mikor hasfájos volt ott fingadozott mellettem kinjában.

De engem is irritalt ez valahogy hogy hát ő kikapcsol.

Utána olyan barátom lett aki ha "haldokol" is akkor IS velem akar lenni jön hozzám inkább nálam szenved, soha ki nem kapcsolja a telot sőt ő hív annyiszor hogy már en aludnék es hagyna békén ezt érzem, ha osszevesztunk is hiv vagy azonnal felveszi vagy szinte azonnal visszahiv de meloban is, mindig hatalmas hangsulyzlt fektet arra hogy barmikor elérhesssuk egymást, nem is bírja azt sem ha én lemerultem, már jön is, keres akkor hop vagyok.

Ugy érzem az ex volt az egyik szélsőség az allando elérhetetlenségével éteri megszűnéseivel, a mostani meg a totálisan teljes ellenkezője aki szinte már "folytogatva" tapad.

Hát inkább az utóbbi. Nagyon élem amugy ilyen ex fakír hider rideg érzéketlen ex után az érzelmi kötődéses túltengős másikat.

szept. 4. 22:40
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
*hol vagyok
szept. 4. 22:42
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
Ha megccsalna azt akkor tenné mikor nem gyanús semmi.
szept. 4. 22:44
 10/15 anonim ***** válasza:
10%
Menj el a házához. Lehet, hogy kiderül, hogy otthon van-e, akkor is, ha nem csengeted fel.
szept. 4. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!