Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal vagy tenyleg faj valamije es azert tunt el?
Megbeszeltuk a szerelmemmel hogy hazaer aztan talalkozunk.
Mar keszulodtem es elotte fel oraval irta hogy nem tud jonni mert faj a foga neharagudjak, holnap nem is megy dolgozni mert fogorvoshoz megy. Onnantol kezdve alig irt, itt még nem gyanakodtam hogy valami nohoz megy mert megertettem hogy faj a foga.
Aztan ra 2 orara irta nekem, hogy kikapcsolja a telojat hogy ne keresse senki es hatha eltud aludni..
Na ebbol gondolom hogy valami nohoz ment.
Le lehet nemitani a telefont, ki lehet kapcsolni a wifit. O kikapcsolja a telefont es ezt jelzi nekem.
Gyanakszom hogy valami nohoz ment. Alig tudtam ossueszedni a gondolataim olyan idrged vagyok.
Te pont olyan vagy, mint az egyik ismerősöm.
Egyszer nem tudnà felvenni neki a f@szi vagy nemet mondana valamire,nyolc üzenetet küldene utàna, hogy biztos qrvàzik.Szerintem ez leragadàs egy kamasz szintjén plusz mentàlis probléma is egyben.Te is hasonló lehetsz... Normális férfi sírva menekül az ilyen kisded hisztériàk elől.Nincs szerencsétlennek elég baja, még te is cseszteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!