Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyire zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire zavar ha egy fiú (20 éves) pl elesik vagy beveri nagyon valamijét vagy fájdalmat érez és akkor sír?

Figyelt kérdés
mit gondoltok erről? Kort is légyszi
2015. márc. 23. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
A lányok erre (és még sok minden másra) nem fognak őszinte választ adni, de ők mindig, minden helyzetben férfiatlannak tartják a sírást.
2015. márc. 23. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Most eltekintek a kortól (úgy ertem fölfelé). Attól függ mi az a fájdalom, mert ha semmi komoly, akkor az kicsit gáz. Viszont ha eltörik, kiugrik, kificamodik valamije, vagy nagyobb felületen lejön a bőre, akkor megértem ha kicsordul a könnye...

A fájdalmat nem tudom erre értetted e, de ha lelki okokból teszi, akkor ott se mindegy, hogy most a kedvenc csapata kapott ki vagy esetleg meghalt valakije, vagy bármi igen súlyos veszteseg érte (anyagi, munka, vagy akár egy nagy szerelem aki csúnyán megbántotta, stb)

30n

2015. márc. 23. 12:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon zavarna, elég idegesítő számomra, hogy ha valakinek alacsony a fájdalom küszöbe. Az egész családom jól tűri a fájdalmat, számomra nagyon furcsa látni, hogy bizonyos emberek mennyire nem bírják elviselni. Tudom, hogy nem tehet róla az illető, de akkor is irritál. Mellesleg ezt is fejleszteni, akarat kérdése. Nem gondolok különösebben semmit róla, mint jelenség zavar.

20/L

2015. márc. 23. 12:32
 4/9 A kérdező kommentje:
fizikai fájdalomra gondoltam lelkiek miatt mindig sírok fizikai fájdalomnál nem mindig de akkor is szoktam
2015. márc. 23. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Beveri valamilyét és sír?? Mi a f**z? Még ha nylt combcsontöréssel fetrengene üvöltve, azt mondom, hogy meg tudom érteni, de alapból aki már elmúlt olyan 5-6 évesw, miért kellene bömböljön ilyesmi maitt? :/
2015. márc. 23. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a múltkor gyantázás közben piros nyomot hagyott a gyantacsík,és mondtam zokogva a bnőmnek,hogy "hogy fogok ezzel a haragvörös csíkkal másnap emberek közé menni,amikor aznapra valami lilásat terveztem felvenni,és a lila meg a piros totál nem illik össze..."aztán szerencsére a bőrnyugtató krém eltüntette..brrr még belegondolni is szörnyű,ha egész napra piros csíkkal a lábamon maradok,már kezdtem azon gondolkozni,hogy kihagyom a szolit és lemondom a személyi edzőmet...kész katasztrófa lett volna
2015. márc. 23. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Én legutóbb akkor sírtam a földre rogyva, mikor meghalt a madaram.
2015. márc. 23. 13:30
 8/9 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
A siras normalis dolog,sajnos a Mai tarsadalmi mentalitas joval elter aa termeszetes reakciotol.
2015. márc. 23. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs bajom azzal, ha egy ffi sír, sőt, egyáltalán nem férfiatlan, de LEGYEN OKA! Az, hogy beveri valamijét, vagy elesik, NEM ok, én sem bömbölök minden apróságon.

26L

2015. márc. 23. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!