Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire zavar ha egy fiú (20 éves) pl elesik vagy beveri nagyon valamijét vagy fájdalmat érez és akkor sír?
Most eltekintek a kortól (úgy ertem fölfelé). Attól függ mi az a fájdalom, mert ha semmi komoly, akkor az kicsit gáz. Viszont ha eltörik, kiugrik, kificamodik valamije, vagy nagyobb felületen lejön a bőre, akkor megértem ha kicsordul a könnye...
A fájdalmat nem tudom erre értetted e, de ha lelki okokból teszi, akkor ott se mindegy, hogy most a kedvenc csapata kapott ki vagy esetleg meghalt valakije, vagy bármi igen súlyos veszteseg érte (anyagi, munka, vagy akár egy nagy szerelem aki csúnyán megbántotta, stb)
30n
Nagyon zavarna, elég idegesítő számomra, hogy ha valakinek alacsony a fájdalom küszöbe. Az egész családom jól tűri a fájdalmat, számomra nagyon furcsa látni, hogy bizonyos emberek mennyire nem bírják elviselni. Tudom, hogy nem tehet róla az illető, de akkor is irritál. Mellesleg ezt is fejleszteni, akarat kérdése. Nem gondolok különösebben semmit róla, mint jelenség zavar.
20/L
Nincs bajom azzal, ha egy ffi sír, sőt, egyáltalán nem férfiatlan, de LEGYEN OKA! Az, hogy beveri valamijét, vagy elesik, NEM ok, én sem bömbölök minden apróságon.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!