Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg creepy lenne?

Figyelt kérdés

Van egy lány a koliban, szerintem én is bejövök neki, de sose mertem leszólítani vagy ilyesmi. Nem sokára utazok haza és gondoltam, hogy a szoba ajtaja elé leteszek egy kis cserepes viragot egy rövidke üzenettel.

Tényleg nagyon creepy? Először jó otletnek tűnt, mert en csak kedveskedni akartam, de lakotars kinevetett amikor elmondtam és elbizonytalanodtam...

ma 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Nevetséges. Szólítsd meg.
ma 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Ez annyira függ az illető személyiségétől...

De komolyan, barátnőm például el van olvadva olyan dolgoktól, amiktől szerintem más sikítva menekülne. Amikor még csak ismerkedtünk (nem azonos településen lakunk, sőt, inkább mondanám távkapcsolatnak, és addig csak online beszélgettünk), lőttem egy szelfit a lakóhelyén, abban az utcában, ahol lakik. Ő meg el volt olvadva, hogy mennyire kedves vagyok, hogy rá gondolok, és mennyire jól esett ez a gesztus. Más meg szerintem menten letiltott volna. Azóta is volt jópár olyan helyzet, amit ő kifejezett pozitívumként értékelt: pl. amikor tudtam, hogy a nagymamájánál van (másik településen), én "véletlenül" ugyanazzal a busszal utaztam, amivel ő ment haza, meg hasonlók. (Nyilván ismerem már annyira, hogy tudjam, mi az, amit jó néven vesz, és mi az, ami nem tetszene neki.) De például exem hasonlóért akkora balhét csapott volna, hogy még a Marsról is látszik. Tényleg ezek teljesen emberfüggő dolgok.

Viszont igen, itt az a probléma, hogy őt még nem ismered, hogy milyen, minek örülne, mit venne jó néven, és mit nem. De szerintem azért egy virág, meg egy üzenet semmiképp nem mondhatő ijesztőnek. Ha kedvel, és nyitott az ismerkedésre, akkor ép lelkületű ember ilyenen nem fog fennakadni, ha meg nem akarna veled ismerkedni, akkor tök mindegy, hogy indítanál...

És egy jótanács: lakótárs, szobatárs, de sokszor még "legjobb barát" véleményét soha nem szabad szentírásnak venni!

ma 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Simán hívd el valahová!
ma 17:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Épp ez a lényeg, hogy nem merem. Azért gondoltam erre, hátha elinditok vele valamit. Szemeszter előző héten ért véget, azóta nem is találkoztam vele csak 1x láttam. Külföldi, nem magyar diák. De lehet inkább hagyom a visszajelzések alapján és kirakom valahova a kollégiumba, hogy mégse kelljen kidobni..
ma 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Megijedhet főleg ha nem ismer téged névről, vagy nem írod le, hogy tőled kapta. Tényleg creepy. Szedd már össze a tökeid és ha megint taliztok köszönj neki, szemezz vele. Aztán később beszélgess vele egy kicsit ha vevő rá. Következőleg meg hívd el valahova, vagy kérd el az elérhetőségét és további beszélgetések után hívd el randira.
ma 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Kb. egy huszassal már idősebb lehetek nálad, és egy dolgot mindenképp ki tudok jelenteni: aki nem mer, az nem nyer.

Persze, lehet távolról csodálni álmaink nőjét, lehet nyugtatgatni magunkat azzal, hogy csak azért nem lépünk, mert nem akarjuk, hogy rosszul reagáljon, nem akarjuk megijeszteni, nem akarjuk, hogy túl sok legyen neki, blablabla... Ez egyenes út ahhot, hogy lásd, amint majd összejön egy olyannal, akinek volt vér a tökében megszólítani, vagy netán virágot adni neki.

ma 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!