Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tenyleg ennyire elfogadott?
Tobb kerdest lattam ahol a lanyok arrol irnak a baratjuk mas noket lajkol, jelol vagy nezeget es ez nagyon zavarja a lanyt. Mire a valaszadok 90%-a szerint feltekeny, beteges a csaj vagy nincs onbizalma vagy gyerekes, tinis akinek ezzel nem kellene fogalkoznia.
Elmegy a kedvem az elettol is amikor ilyenekt latok.
"a baratjuk mas noket lajkol, jelol vagy nezeget "
EZ alatt mit kell érteni? Ismerős csajt normális dolgait vagy hót idegen félmeztelen libák képeit?
Az előbbivel semmi gond, az utóbbi elég primitív lélekre vall.
Hogy lenne elfogadott ? Rá se nézhetek másokra, nemhogy még lájkolni. Ha egy jo szot mondok valakire aki no, akkor hallgathatom hetekig.
Mondjuk volt olyan baratnom aki ilyen " feltekeny " volt es mellette ő csalt meg , ugyhogy nevetseges. De maga a feltekenyseg resze nem zavart. Nem szoktam kifelé nezegetni soha, ugyhogy nem banom ha ilyen téren korlatotva vagyok ( hogy ne lajkoljak mas noket meg ne nezegessem oket ) .
De azert azt is megertem ha valakit zavar. Mert nyilvan a meglevo kapcsolatait is rontja ha mondjuk nem lajkolja a volt noi baratjanak a kepeit es akkor o most milyen bunko meg nem torodik mar vele es arra veletlenul se gondolnak, hogy azert nem lajkolja mert foglalt az illeto... szoval egy kicsit megertem ezt az oldalt is.
Nyilvan ha random noket lajkol akkor szimplan csak i**ta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!