Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
52 éves szűz nő miért társkeresőzik?
Közöm nincs hozzá, csak csodálkozom.
Azzal küldött el a 3.14-csába, hogy nem vagyok független. Kinn van az adatlapomom. Ráírtam, de nem lapoz tovább lép volt a reakciója. Ő dolga, de nagymama korban a hajadon szűz státusz jobb?
Mondjuk én is elküldtelek volna a faxba. Mit keresel te nem függetlenként társkeresőn? Társkeresőn az emberek társat keresnek nem szexpartnert. Arra vannak külön oldalak.
Az meg hogy ennyi idősen szűz, honnan veszed? Nincs az ráírva senkire. Jah hogy ezt csak kitaláltad a magad lelke megnyugtatására.
De azért megdugnád mi? Hidd el, több pasija van annak egyszerre mint neked nőd volt életed során.
Egyébként is miért nem dugod a feleségedet? Ja hogy fel sem áll már neked és összeszarod magad ha egy jobb nőnél teljesíteni kéne mi?
Itt meg azt hiszed nincs tétje?
Istenem de kis naív butuska vagy.
Te minek társkeresőzöl nagypapa korban, ráadásul házason?
Közöm nincs hozzá, csak csodálkozom.Vagy ne csodálkozzam amilyen az erkölcsi szinted?
"... nagymama korban a hajadon szűz státusz jobb?"
Igen, jobb, mint erkölcstelennek lenni, amilyen te vagy.
Sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!