Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
52 éves szűz nő miért társkeresőzik?
Közöm nincs hozzá, csak csodálkozom.
Azzal küldött el a 3.14-csába, hogy nem vagyok független. Kinn van az adatlapomom. Ráírtam, de nem lapoz tovább lép volt a reakciója. Ő dolga, de nagymama korban a hajadon szűz státusz jobb?
1. Lehet, hogy ő is viccből írta.
2. Ha az is lenne... hát én inkább lennék 52 évesen szűz, mint félrekúró suttyóparaszt.
2
Ezzel a stílussal az ember környezetének boldog élete lehet. :)
5 nem hinném.
52 évesen az adatlappja alapján gyermektelen, hajadon. (Várja makulátlan hercegét akit már 3 normális nő kibuxott. Lányom és pszichomúkus férje jut eszembe. Az az összeférhetetleni idióta elváltan biztosan jobb parti alakalmi vagy tartós kapcsolata. Aha...)
Azért mert társat keres.
Megérdemelnétek egymást, ő diszlexiás, hiszen leírtad, hogy félrejárni keresel valakit, te meg kb az egyetlen különleges tulajdonságát tetted röhejessé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!